Lily Allen – It’s Not Me, It’s You [2009]

Tykkään lueskella blogeista “päiväni kuvina” -tyyppisiä postauksia, mutten ole koskaan tehnyt sellaista itse. Näin lomaillessa on hyvää aikaa toteuttaa pitkään mielessä pyörineitä ideoita, joten eilisen tuoksuesittelyn perään läjäytän heti koko eilispäiväni kuvamuodossa (ja vähän tekstiäkin).

Klo 11.29

Klo 11.29
Edellisillan baarireissu vaati veronsa ja sain kammettua itseni ylös sängystä vasta vähän ennen puoltapäivää. Luonani yötä ollut sisko lähti kotiinsa joskus puolenpäivän maissa.

Klo 12.18

Klo 12.18
Villivadelmalla maustettu kivennäisvesi sai olon selvästi raikkaammaksi siinä sivussa, kun tsekkasin Blogilistan suosikkieni päivitykset. Eilen Blogilista oli vielä vanhanlaisensa, tänään ruudulle pamahti uudistettu versio. Vielä en ole ehtinyt sen enempää tutustua uuteen sivustoon, mutta ainakin ulkoasu on vanhaa tyylitellympi.

Klo 12.40

Klo 12.40
Sansu tuli käymään ja toi mukanaan laskiaispullia. Keitettiin kannullinen suklaateetä, jonka kera mussutettiin ihanat hilloiset ja kermavaahtoiset pullat, naminam! Puolitoistatuntista pidempäänkin olisi voinut pölistä, mutta Sansun piti lähteä takaisin kouluun ja mulla oli kampaaja-aika.

Klo 14.23

Klo 14.23
Istuin mukavasti kampaajan tuolilla vakiokampaajani Kristiinan leikellessä tukkaani siistimpään kuosiin. Mulle on tärkeätä käydä aina samalla kampaajalla, sillä niin jutustelu sujuu ongelmitta plus kampaaja osaa tehdä hiuksilleni juuri sitä mitä toivonkin. Kristiina on äidin tuttu vuosien takaa ja hoitanut meidän perheen naisten hiusasioita jo vuodesta nakki (eli jostain 90-luvulta saakka ellei peräti kauemminkin).

Klo 14.42

Klo 14.42
Kampaajalta painelin Hansan suuntaan ja kävin tarkistamassa Lindexit* hajottamieni sukkisten varalta (ei löytynyt :/). Piipahdin myös Seppälässä* ostamassa vanulappuja sekä sähkönsinistä halpiskynsilakkaa (täydellisen väristä mutta vähän heikkolaatuista).

Klo 15.20

Klo 15.20
Sisko soitti ja pyysi mukaansa Jimm’s PC-Storeen*, jonne oli poikaystävänsä H:n kanssa menossa. Tarkoitus oli mennä hakemaan H:lle tuuletinta, mutta ainoa ostos oli söpö pinkki mp3-soitin siskolle (tuuletin kyllä tilattiin myös).

Klo 16.07

Klo 16.07
Kuvasin hajuvesiäni postausta varten. Kommenteissa muuten oli puhetta hajuvesien säilyttämisestä, mitä en ole koskaan tullut sen tarkemmin ajatelleeksi. Itse säilytän ne kuvassa näkyvällä tavalla, onkohan se huono vaihtoehto? En mä kyllä ole koskaan huomannut mitään muutoksia tuoksuissa.

Klo 16.33

Klo 16.33
En ollut syönyt muuta kuin sen laskiaispullan silloin päivällä, joten maha kaipasi kunnon ruokaa. Päädyin helppoakin helpompaan sapuskaan: nuudeleita tonnikalatomaattikastikkeella sekä fetaa, avokadoa ja kaurapaahtoleipää. Juomaksi tietysti lasillinen rasvatonta maitoa, maito on mun mielestä ehdottomasti paras ruokajuoma. Ruuan seuraksi nappasin pöydälle postiluukusta edellispäivänä kolahtaneen Olivian*.

Klo 17.01

Klo 17.01
Ruuan jälkeen oli tiskien vuoro. Mä en pienenä joutunut kotona kiitos tiskikoneen pahemmin tiskaamaan, joten en koe tiskaamista mitenkään vastenmielisenä. Ehkä pikemminkin päinvastoin, jossain määrin se on rauhoittavaa puuhaa.

Klo 17.51

Klo 17.51
Yksi niistä varmaan viidestä kerrasta päivän aikana, kun puhuin kullan kanssa puhelimessa. Kamala ikävä, onneksi poika huomenna tulee lomille. ♥ Tuon luurin ostin muuten jokin aika sitten, kun vanha kännykkäni alkoi oikutella. Nokian malli 2680 slide* oli edullinen, mutta nätti se on ja kaikin puolin toimiva kapistus.

Klo 17.55

Klo 17.55
Puhelun jälkeen laitoin hiusvärin* päähäni ja jäin jännityksellä odottamaan lopputulosta. Sävy oli joku extrasupervaalentava, joka vaalensi hiusteni punertavaa väriä eikä pelkojeni vastaisesti edes juuresta tullut liian vaaleata. Vielä kun saisi keltaisen sävyn pois pehkosta niin oltaisiin aika lähellä toiveitteni väriä.

Klo 20.14

Klo 20.14
Istahdin suihkunraikkaana koneelle ja mm. päivitin blogin. Taisipa kultakin soittaa siinä välissä ja roikuin puhelimessa jonkin aikaa. Dataamisen lomassa yritin parannella aamusta saakka kipeältä tuntunutta kurkkuani vihreällä teellä.

Klo 22.17

Klo 22.17
Semikipeä olotila sai mut kaipaamaan sohvan lämpöä, joten kellahdin sohvalle fleecehuopaan kääriytyneenä ja laitoin kaapista löytyneen leffan pyörimään. Mulla tosiaan on telkkari muttei digiboksia, eli tv-ohjelmat jäävät multa katsomatta. Ennen töllö nökötti suljettuna suurimman osan ajasta, mutta alettuani seurustella – ja pleikkarin muutettua mun luokse – telkkarillakin on taas jotain virkaa.

Klo 00.01

Klo 00.01
Elokuvan katsottuani lueskelin hetken Oliviaa, kunnes sammutin valot ja siirryin unten maille. Unikaverina toimi kullan puuttuessa possupalleroni Chloé, jonka joku saattaa muistaa vanhasta blogistani. :)

* TOIM. HUOM. Tämä ei ole maksettu mainos. Jos mainittu taho (tai kuka tahansa muu) tahtoo tämän postauksen hyvästä antaa mulle rahaa ja/tai tuotteitaan, en laita vastaan. Sähköpostilla voi ottaa yhteyttä.

(Mp3-soittimen kuva: Creative Zen Stone 1GB.)