Röyksopp – Junior [2009]

Kuuden päivän maastopläjäys Niinisalossa oli kaikin puolin onnistunut, ainakin oman ryhmäni kohdalla. Alussa hommat olivat ehkä hieman hakusessa, mutta loppua kohden meno näytti jo huomattavasti paremmalta. Ensimmäiset päivät olivat noin ylipäänsä suhteellisen tuskaa, kahtena ekana yönä nukuttiin jokainen yhteensä max. 4 h. Tiistaiaamuna väsytti niin, etten tajunnut enää mistään mitään, vaan roikuin muutaman tunnin jossain unen ja todellisuuden rajamailla. Alkuviikko oli myös perhanan kylmä, yhtenäkin yönä kenttäpullo oli jäätynyt sisältä niin ettei sieltä tullut ulos vettä kuin loraus.

Makkaraa tyyliin trangia

Keskiviikkona onneksi helpotti, sillä tiistai-illalla meidän asema alistettiin yhdelle Panssariprikaatin patteristolle eikä meille keskiviikoksi ollut muuta ohjelmaa kuin viestiyhteyksien ylläpito. Oli kyllä aika mielenkiintoista nukkua univelkoja pois, kun välillä heräsi läheltä kuuluvaan tykinjylyyn!

Loppuleiri meni samaisen patteriston alaisuudessa, ilmeisesti kohtuullisesti kun saatiin positiivista palautettakin leirin päätyttyä. Puolenpäivän jälkeen perjantaina suunnattiin vaunut kohti Säkylää, iltapäivä ja alkuilta olikin sitten hurjaa sykkimistä kalusto-, vaunu- ja asehuoltojen osalta. Lomille päästiin lähtemään puoli yhdeksältä illalla, sain onneksi Säkylästä kyydin suoraan kotikotiin saunomaan. Kulta tuli myös meille, oli ihan outoa nähdä “pitkästä” aikaa – tämä nimittäin oli pisin aika erossa meidän seurustelun aikana.

Aurinko laskee Niinisalossa

Eilen oltiin siskon luona juhlistamassa siskon 21-vuotissynttäreitä näin vähän jälkikäteen, varsinainen päivä kun oli jo pääsiäisenä. Mä pysyin loppujen lopuksi ajokunnossa, väsytti vain niin kovasti ja kaupan päälle oli vielä vähän flunssainen olo. Vappuna sitten paremmalla bilefiiliksellä. Nyt voisin lähteä käymään siskolla katsomassa ainakin yhden jakson Gossip Girlia – uudet jaksot alkoivat jo kuukausi sitten enkä ole ehtinyt nähdä vielä yhtäkään. Onneksi sisko on ollut kultainen ja jaksanut tallennella mulle kaikki (luulisin niin) jaksot.

Illalla palailen Säkylään, huomenna suunnataan taas vaihteeksi leirille. Kyseessä on neljän päivän taistelutekninen harjoitus lähialueilla, vappuaattona väsyttää aivan taatusti. Lomille päästään torstaina, suoraan vapun juhlintaan siis. Sitten onkin tiedossa ihana neljän päivän vapaa armeijatouhuista, jotain mukavaa tekemistä voisi ensi viikonlopulle kehitellä. Aurinkoista huhtikuun viimeistä viikkoa!