Reino & The Rhinos – Tähän tyyliin [2008]

Koitan nyt saada pikaisen merkinnän aikaiseksi ennen kuin lähdetään kullan kanssa tädin ja tämän tuoreen kihlatun luokse saunomaan. Muutakin kuin inttijuttuja olisi kirjoitettavana, mutta jätän sen suosiolla myöhempään ajankohtaan. Ei sotketa kahta täysin eri asiaa samaan entryyn. :)

Tämä viikko vietettiin jälleen maastossa, kyseessä oli aselajiharjoitus länsi. Yllättävän kevyt leiri oli, siirryttiinkin vain kerran neljän päivän aikana. Ei sillä etteikö olisi ihan mukavaa ollut, kun ei koko aikaa tarvinnut olla sykkimässä asemaa pystyyn/kasaan. Meidän ryhmän kuski oli loukannut viime lomilla kätensä eikä lähtenyt lainkaan harjoitukseen mukaan ja tilalle saatiin sitten vasta ajoluvan saanut pasikuski, joka ei tiennyt viestilaitteista hölkäsen pöläystä. Hyvin silti saatiin hommat toimimaan, vaikka yksi olikin välillä aika pihalla. Tämä oli muuten viimeinen leiri ennen PV:n pääsotaharjoitusta, suomeksi sanottuna loppusotaa. Ja jäljellä olevat aamutkin alkavat pian kolmosella, hui!

Kaakaokeitto?!

Kuka arvaa ensi vilkaisulla mitä yllä olevan kuvan ruoka on? Oikea vastaus on “kaakaokeitto”, viestialiupseerini mielenkiintoinen visio. Mustikka-vadelma-lämminkuppia (siis sellaista ns. pussikeittoa) ja kaakaojauhetta, nautitaan trangiasta näkkileivän kera. En maistanut, mutta kovasti poika väitti tuon olevan hyvää. Pikkasen epäilyttää.