Det bästa från Idol 2007 [2007]

Kohta se on taas menoa, ei sentään tarvitse neljää päivää enempää viettää Säkylässä tälläkään kertaa. Ja torstaina lähdetään intti-ihmisten kanssa laivalle! Rahaa ei ole paljoa, mutta eiköhän reissusta tule hauska siitä huolimatta. Viime syksynä meillä oli hulvaton meininki koko risteilyn ajan, samaa varmasti luvassa nytkin. Paitsi viimeksi olin vähän flunssainen enkä siksi jaksanut kauaa hillua missään, jospa tulevalla reissulla olisin terveenä niin saisi kaiken huvin irti.

Eilen illalla istuskeltiin muutama tunti jokirannassa punaviiniä siemaillen, paikalla oli myös joitakin kullan kavereita. Mukavaa oli, vaikka puolenyön tienoilla alkoikin jo väsyttää siinä määrin, että tultiin Hesen tuplajuustohampurilaisten kera kotiin. Kulta vielä pelaili pari tuntia, mutta mä simahdin alta aikayksikön – sohvalle. Hups.

Kotoa lähtiessä nappasin kuvan kullan uudesta paidasta, käytin nimittäin yhden H&M:n -20 % etusetelin kyseiseen paitaan. Aiemmin tällä viikolla julkistettiin tämän kevään Fashion Against AIDS -kampanjan mallisto ja netistä paitoja selaillessani kultsi ihastui Mobyn suunnittelemaan “möllösilmään”. Munkin mielestä se oli kivoimmasta päästä, joten ostettiin paita vähän niinkuin yhteiseksi (ts. pääasiassa kullan käyttöön mutta mäkin saan lainata joskus).

Fashion Against AIDS by Moby

Tänään oli eilisen tapaan mitä ihanin päivä, lämpötila oli taatusti lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä plusastetta. Käytiin iltapäivällä kullan kanssa kävelyllä Kupittaanpuistossa, paljon oli porukkaa viettämässä sunnuntaipäivää auringossa. Kamera oli tietysti kaulassa ja muistikorttia tuli täytettyä kymmenillä otoksilla, muutamassa jopa esiinnyn itse – mä olen harvoin kameran edessä muuta kuin päivän asuja kuvatessa. Kulta sen sijaan joutuu paparazzeilun uhriksi useammin kuin tahtoisi… Mutta kun sitä on niin kiva kuvata!

Kupittaanpuistossa

Tuo valaspomppulinna on niiiin siisti! Vitsi kun ei tämänikäisenä ja -kokoisena enää pääse pomppimaan, tuonne valaan suuhun olisi vähän kivaa pomppia. :) Varsinkin kun se avautuu ja sulkeutuu aika ajoin; siellä saisi muuten räpsittyä aika hauskoja kuviakin.