Darren Hayes – The Tension And The Spark [2004]

Päivän asu 30.5.2009 Ihan käsittämätöntä, miten nopeasti tämä päivä on mennyt! Aamulla pyörähdin kaupungilla, iltapäivällä oltiin Kaarinassa serkkupojan yo-juhlissa ja nyt hengaillaan kullan kanssa mun luona. Jossain vaiheessa iltaa lähdetään todennäköisesti jokirantaan katsomaan päättäjäismeininkiä, kun ei ole yhtään hullumpi kelikään. Aika täydellinen juhlasää tänään on kyllä ollut!

Ajattelin ensin valita jonkun mekon juhlavaatteekseni, mutta mikään kaapistani löytyneistä mekoista ei eilen illalla miellyttänyt mun sen hetkistä olotilaa. Pähkäilyn seurauksena syntynyt asu oli väreiltään turhan mitäänsanomaton, joten päädyin piristämään sitä punaisilla yksityiskohdilla: muoviset pallokorvikset, laukku ja korkokengät sekä kynsiin tietysti punaista lakkaa. Kaiken kaikkiaan ihan mun tyyliin sopiva kokonaisuus sanoisin, jalat tosin ovat eri mieltä muutaman tunnin korkkareilla tepastelun jälkeen… Mä en vieläkään ymmärrä, miten jotkut pystyvät käyttämään korkokenkiä päivittäin. Niin juu, ja se asu on – ellei joku vielä hiffannut – tuossa kuvassa vasemmalla. Klikkaamalla isommaksi ja tarkemmat tiedot releistä, Flickrissä tälläkin kertaa.

Piti jo viime lomilla kirjoitella parista hankinnasta, jotka viime viikonloppuna tein. Kävin silloin siskon kanssa kaupungilla, kun sisko etsiskeli itselleen mekkoa – jota ei tosin löytynyt, mutta jotain muuta löytyi. Viimeiseksi ennen kotiin lähtöä piipahdettiin vielä Sokoksella, jossa törmättiin tuoksukorun esittelyyn. Suomalaisen Kaipaus-merkin koruihin siis suihkautetaan muutama suihkaus hajuvettä, minkä jälkeen ne tuoksuvat parisen viikkoa.

Kaipaus

Sokoksella sattui olemaan asiakasomistajapäivät ja kaikista tuotteista sai -20 %, joten lyhyen pohdinnan jälkeen päätettiin ostaa Sacred Heart mustana yhteiseen käyttöön. Koru on Antti Eklundin suunnittelema, ja esittelijän mukaan sydämestä puuttuu palanen, koska sitä on enkelin siipi hipaissut. Kaipauksen verkkokaupassa korusta kerrotaan näin:

Sacred Heart muistuttaa rakkaimmasta.
Yksi sydän, pala puuttuu.
Sydän on täysi vasta kun molemmat ovat läsnä.

Tällä hetkellä koru on siskolla, mutta ehdin onneksi viime viikonloppuna koekäyttää sen parin päivän ajan. Kerrassaan ihana koru, tykkään vaan jokaisella käyttökerralla enemmän. Ja se tuoksu on jotain ihan parasta! Ensimmäisenä sydämessä tuoksuu mun hajuvesihyllystä Escadan Moon Sparkle, josta siskokin kovasti pitää. Aika täydellinen kesätuoksu se onkin.

Sydänkoru ei ollut ainoa lisä korukokoelmaani, vaan se kasvoi myös kolmen korvisparin verran. Mä ostan harvoin mitään kalliita korviksia, kun en niitä kuitenkaan koko aikaa pidä ja muutenkin tykkään vähän kaikenlaisista korvakoruista. H&M Dividedin kolmen parin setti oli jotenkin niin houkutteleva, etten voinut jättää sitä ostamatta. Vajaan neljän euron hintaan sain mukaani päivänkakkarat, vaaleansiniset napit sekä hopeiset linnut.

Nappikorviksia kolmin kappalein

Kotona lojuminen taitaa kohtapuolin riittää, ainakin sillä perusteella että kullan pari kaveria ilmestyi juuri tänne. Täytyy tästä siirtyä vaatekaapille etsimään sopivaa kudetta päälle, en nyt kuitenkaan viitsi pääkallotopissa ja farkkushortseissa lähteä viilenevään iltaan. Jalat huutaa vieläkin hoosiannaa, pakko kai harkita korkojen laittamista kahteen kertaan. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!