Vajaan kahden viikon loma alkaa lähestyä loppuaan, illalla suuntaan takaisin Säkylään – viimeistä kertaa. Jäljellä on neljä palveluspäivää, sisältäen pääasiassa varusteiden palautuksia ym. kotiuttamisjuttuja. Tuntuu ihan uskomattomalta! Vielä muutama kuukausi sitten tuntui kuin heinäkuun kolmas ei ikinä koittaisi… Ja nyt kuitenkin miettii, että eihän siitä palvelukseen astumisesta ole kulunut vasta kuin hetki?! Vuosi meni loppujen lopuksi aikamoisella vauhdilla.

Tätä viikkoa ja kotiutumista olen odottanut jo kuukausia, kevätpuoli kun oli henkisesti paljon niin P-kautta kuin AUK-aikaakin raskaampaa. Mun mielestä siis, palvelustovereista en osaa sanoa. Kaikesta ärsytyksestä ja pois haluamisesta huolimatta olo on nyt jokseenkin tyhjä. Säkylästä lähteminen ei ole haikeaa, siellä mun kanssa olleiden ihmisten “katoaminen” on. Toivottavasti inttikavereita tulee nähtyä palveluksen jälkeenkin, edes joskus sattumalta jossain. Pakko todeta tässä kohtaa, että Naamakirja on oikeastaan aika hitsin kätevä systeemi.

Seuraavaksi painun suihkuun, sitten vaihdan inttikuteet päälle. Siviilivaatekerta lomakassiin ja olen valmis lähtemään. Mennään kullan kanssa autolla (kulta kun kotiutuu jo huomenna), käydään kummankin kotikotona vielä ennen Säkylään lähtöä.

Sommar!

Yllä mun tämän kesän addiktio: Maraboun kesäsuklaa eli suklaa mansikkahipuilla. Ehkä ainut suklaa, jota voisin syödä levyllisen päivässä. Aivan järjettömän hyvää siis, kannattaa maistaa!

Placebo – Battle For The Sun [2009]