Pahoittelen syvästi hiljaiseloani blogissa! Päässä pyörii ties minkälaista ideaa kirjoittelun aiheeksi, mutta jotenkin aina on ilta ja niin myöhä, etten enää jaksa edes ajatella bloggaamista. Pyrin ottamaan nyt itseäni niskasta kiinni asian suhteen, jotta joskus saisin ehkä jopa toteutettua kaikki suunnitelmani.

Tämäkin postaus jää valitettavasti aika tyngäksi, sillä kohta suunnataan kultsin kanssa leffaan. Äippä tarjosi meille plussa-setelit, joilla pääsee keskiviikkoisin “ilmaiseksi” elokuviin, ja tänään mennään vihdoin tsekkaamaan Ice Age 3. Alkuperäiskielellä tottakai ja lisäksi 3D-versiona. Mun ensimmäinen 3D-leffakokemus, odottelen mielenkiinnolla.

Olihan mulla muutakin syytä kirjoittaa kuin pelkästään poissaoloni pahoittelu, nimittäin hiukset! Eilen pääsin vihdoin kampaajalle (vakikampaajani oli lomalla enkä tahtonut mennä muualle) ja nyt on tukka laitettu uuteen uskoon. Ero ei ehkä nopeasti katsottuna ole kovin kummoinen, mutta fiilis muutoksesta on ihana. Edestä leikattiin lyhyemmäksi, pituudesta saksittiin jonkun verran ja kerrostettiin kevyesti. Uutta on myös väri, elämäni ensimmäistä kertaa ammattilainen värjäsi mun hiukset! Väri eroaa yllättävän vähän vanhasta nyt kun kuvaa katsoo, mutta edellisen värin vihreys on poissa ja sävy on aavistuksen vaaleampi. Lisäksi latvat eivät enää ole niin erisävyiset päälliosaan nähden kuin aiemmin. Vielä kuvaa, yleisön pyynnöstä:

Before - after

Nyt on pakko mennä, jospa ehtisi vielä pikaisesti karkkikauppaan ennen leffaa. On se vaan ihanaa asua melkein leffateatterin naapurissa, ei kestä matka kuin hetken. :)

EDIT muutama tunti myöhemmin: Uusimmat kuvat eivät näkyneet hetkeen, sillä palvelintilan alkaen uhkaavasti täyttyä (kuin myös siirtokaistan) päätin hoitaa kuvapuolen tästä eteenpäin Flickrin avulla. Ehkä mä joskus palaan vielä kokonaan omalle domainille, mutta toistaiseksi mennään tällä.

The Sounds – Crossing The Rubicon [2009]