Piti jo aiemmin tulla kertomaan mitä kivaa eilen tapahtui, mutta eilen illalla olin liian väsynyt ja tänään onnistuin kadottamaan kokonaisen vapaapäivän johonkin enkä ehtinyt koneelle kuin vasta nyt. Ja oikeastihan mun pitäisi olla jo nukkumassa, sillä huomisaamuna on jälleen herätys neljän jälkeen… No, ei auta muuta kuin naputella nopeasti entry kasaan.

Otsis

Olin keskiviikkona siis kampaajalla! Viime kerrasta oli useampi kuukausi, joten kampaajan käsittely oli enemmän kuin tarpeen. Olin ehtinyt hieman jo tympääntyä hiusteni väriin ja malliin, päätavoitteena oli nyt muuttaa pehkoa toisenlaiseen suuntaan. Vaalea sai väistyä keskiruskean tieltä, liian tummaksi en väriä tahtonut. Toinen uudistus on otsatukka, jollainen mulla on viimeksi ollut keväällä 2007. Aiemmin otsatukkani on ollut suhteellisen liru, joten tällä kertaa pyysin vähän erilaista leikkausta. Paksummilla hiuksilla näyttäisi varmasti vielä paremmalta, mutta toimii hyvin näinkin kun ei ole mahdollisuutta muuttaa hiuslaatua. Otsis myös jätettiin pidemmäksi kuin ennen, täytyy sitten houkutella vaikka äippä leikkelemään tätä aina parin viikon välein, jos en enää meinaa nähdä hiusteni takaa. :) Ja on tämä sellainen malli, jonka kanssa saa tehdä enemmän töitä jotta se näyttäisi hyvältä. Tyytyväinen olen joka tapauksessa, juurikin jotain tällaista muutosta kaipasin ulkonäkööni.