Aloitin viikonloppuni nousemalla ajoissa sängystä lauantaiaamulla ja yhdeksältä olin jo matkalla Lumenen ystävämyyntiin Raisioon. Olen käynyt kyseisessä tapahtumassa kerran aiemmin pari vuotta sitten, viime syksynä ei tullut mentyä – olikohan sitten jotain mielekkäämpää puuhaa intin lomilla… Meininki oli tällä kertaa hyvin samanlaista kuin viimeksikin, varhaisesta kellonajasta (tai ehkä jotkut heräävät ihan normaalisti viikonloppuaamuisin reippaasti ennen yhdeksää?!) huolimatta kansaa oli paikalla iso lauma. Tarjontaan pääsi tutustumaan hyvin, mitä nyt välillä saman pöydän antimia oli kurottelemassa useampi käsi. Eniten aikaa kului kassalle jonottamiseen, itse taisin sellaiset 15-20 minuuttia jonottaa ennen kuin ostokseni kirjattiin lapulle ja sain siirtyä maksujonoon. Maksaminen onneksi sujui suhteellisen jouhevasti.

Lumene-meikit
(Quick & Chic sävy Pimeän taa 2,5e; mineraalipuuteri 5e; Eye dramatizer sävy Intense Black 4,5e.)

Mulla ei varsinaisesti ollut minkäänlaista ostoslistaa mielessä, kunhan ajattelin hamstrata talven varalle muutamat rasvat (vanhat alkavat uhkaavasti loppua) ja hoitoainetta kaipailin myös. Toiveeni toteutui ja löysin sopivat tuotteet, edullisesti tottakai verrattuna kauppojen hintoihin. Vähän jotain muutakin eksyi ostoskassiin, mm. täydellinen metallihohtoharmaa kynsilakka, Lumene Natural Coden puuteri ja kajaali sekä Arctic Aqua body lotion saman sarjan suihkusaippuan kaveriksi. Kultakin sai osansa saaliista: tuliaisiksi toin reissultani pari herkän ihon tuotetta (Linnaa ja Erisania) sekä niin ikään herkälle iholle tarkoitettu Erisanin pyykinpesuneste.

Muuta Lumene-ystävämyynnistä
(Linna-suihkusaippua 1,5e; Arctic Aquat 3,50e/kpl; Erisan-puhdistusgeeli 2e; Cutrin MyCode -hoitoaine 5e.)

Nyt siirryn kohti unimaailmaa, huomenna on taas töitä ja nyt on vaihteeksi aamuvuoroviikko – herätys siis reippaasti ennen kukonlaulua. Keskiviikkona tapahtuu jotain erittäin mukavaa, palataan astialle viimeistään sen tiimoilta. Can’t wait!