Pitipä jälleen kerran napata omaankin blogiini kysymyssarja, jonka on voinut bongata ainakin Lindalta, Niinalta sekä Pupulandiasta. Olen kyllä pikkasen myrtsi siitä, ettei kukaan ikinä haasta mua mihinkään. Pöh ja höh.

1. Kolme viimeistä ostostani: Juotavaa (mehua & tarjouscolaa) ja kissanraksuja Citymarketista, pari kurkkua ja pussillinen paprikoita torilta, Lumenen yövoide vitosella Vapaa Valinnasta.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Varmaankin Kilven heput.

3. Viimeksi googlasin 5730 XpressMusic etsiessäni tuotesivua englanniksi LiveJournalini postaukseen.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni: Tämä ei nyt varsinaisesti ole ostos, mutta eilen testailin mielenkiinnosta uuden puhelimeni nettiä ja sain muutamassa minuutissa aikaiseksi yli 10 euroa lisää puhelinlaskuun. Ketutti kuin pientä hamsteria!

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä: Vaihtelen veskaa mielen/pukeutumisen mukaan ja parhaillaan kaikki käsilaukkuni ovat tyhjillään kaapissa.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa: Se missä koti on.

7. Tyypillisin asuni: Töissä farkut/farkkuleggingsit ja joku random pitkähihainen trikoopaita, kotona lököhousut ja huppari/hupparitakki.

8. Hienoin/kallein ostokseni: Kesällä ’06 digijärkkäripaketti, joka sisälsi rungon ja kittiobjektiivin lisäksi zoomiputken sekä kamerarepun.

9. Olen riippuvainen halauksista, internetistä, huuli- ja käsirasvasta sekä hiusharjasta.

Poffu!

10. Tyylini kuvailtuna yhdellä sanalla: Sekalainen.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi vaikkapa H&M, kun sieltä kuitenkin saa vaatetta erilaisiin tarpeisiin.

12. En ole ikinä ostanut mitään Topshopista, Weekdaysta, Americal Apparelilta enkä Nelly.comista.

13. Parhaat outlet-löydöt tekisin ehkä Jyväskylän Jim&Jillissä, sieltä ainakin olen toistaiseksi parhaimmat alejutut löytänyt.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin Jag lever -blogin Rachelin tai Taylor Momsenin.

15. Seuraava suuri hankintani on todennäköisesti laserleikkaus näön parantamiseksi.

16. Tyyli-ikonini on kuka tahansa tyylikäs persoona.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän vedenkestäviä syyskenkiä.

18. Unelmieni laukku on Miu Miun Bow Bag tai Patchwork Tote.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun vaihtelevan summan rahaa, mutta hyvin harvoin yli 50 euroa. Tässä kuussa raja meni kylläkin paukkuen rikki, kun löysin vihdoin unelmieni villakangastakin.

20. Verkossa shoppailen mieluiten eBayssa.

21. Suosikkimuotiblogini on löydettävissä sivupalkin linkkilistasta – vain yhtä olisi täysin mahdoton päättää.

22. Olen kauneimmillani silloin, kun olen itse tyytyväinen ulkomuotooni.

23. Makutuomarinani toimii useimmiten minä itse, mutta välillä myös kulta taikka sisko.

24. Hiukseni ovat ruskeat ja ärsyttävän taipuisat.

25. Toiveammattini on sellainen, että töihin on aina mukava mennä.

Nafnaf & Chloé

Ehdittekin varmaan jo bongata kuvista erään tuoreehkon ostoksen? Menin jokin aika sitten siskon kanssa käymään Kodin Ykkösessä erään lamppuasian tiimoilta. Lampun suhteen ei päästy puusta pitkälle (ai niin pitäisi sekin saada hoidettua), mutta matkalla ulos bongasin eläinpulleroita ja nähtyäni “pikkupulleron” possuversion ei auttanut muu kuin mennä kassan kautta. Pari vuotta sitten jouluna ostamani Chloé sai pikkusiskon, jonka nimeksi tuli Felinen ehdotuksesta Nafnaf. On ihana olla 25-vuotias pehmoleluja osteleva possufani! ♥

Viikate – Kuu Kaakon Yllä [2009]