Jahas, se on jälleen uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Mä aloitin viikkoni yövuorolla töissä ja ensi yönä on heti toinen perään. Yövuorot tuntuvat aina menevän ihan mielettömän nopeasti! Välillä tulee sellainen olo, että “häh taasko on tauon aika?!”, vaikka ihan normaalistihan se kello eteenpäin kulkee. On muuten hassua yövuoron jälkeen bussiin astuessa kun kuljettaja toivottaa iloisesti hyvät huomenet – mulla ainakin sisäinen kello näyttää siinä kohtaa yleensä ehkä noin puoltayötä. Yllättävän hyvin sitä kuitenkin saa nukuttua pitkälle iltapäivään, vaikka ulkona on valoisaa. Tai no, tähän aikaan vuodesta tuntuu kuin koko ajan olisi jos ei nyt ihan pimeää niin hämärää ainakin. Voi miten odotankaan sitä, kun päivä taas alkaa pidentyä eikä pimeys ole enää niin hallitseva!

Huomenna suunnataan kullan, siskon ja siskon poikkiksen kanssa Pirkanmaalle. Tarkoitus olisi käydä Ideaparkissa vähän jouluostoksilla ja sieltä sitten ajella Tampereelle moikkaamaan Akkikia ja Onnia, pikkumies kuulemma konttailee hurjasti jo ympäriinsä. Edellisestä tapaamisesta taitaa olla jo useampi kuukausi, on se 150 km matka suuntaansa jotenkin vain niin pitkä, ettei tule useammin ajeltua sitä edestakaisin. Ihan mahtava kyllä nähdä taas, ystävää on jo ehtinyt tulla ikävä!

Jouluvalot

Sain viikonloppuna kaivettua valosarjan kaapista valaisemaan pimeää joulunalusaikaa. Ensin suunnittelin noita valoja parvekkeelle, mutta kunnon kiinnitysmahdollisuuksien puuttuessa päädyin ripustamaan valot seinälle ruokapöydän yläpuolelle. Voisi sinne parvekkeellekin hommata jonkinlaisen valoköynnöksen, kunhan vain saisi aikaiseksi laittaa koukut tms. ensin. Jossain blogissa näin ihanat tähtijouluvalot, samantapaiset kuin Exquisite Chills -blogissa mutta en ole ihan varma olivatko ne samat valot. Roikkuva tähtivaloköynnös näyttäisi varmasti tosi kivalta parvekkeella, pitää ehkä harkita ihan oikeasti sellaisen hankkimista.

Anna Abreu – Just A Pretty Face? [2009]