Äh, taas pitäisi olla jo nukkumassa aikaista herätystä silmällä pitäen – tyhmää, kun illan tunnit vain katoavat johonkin. Ei mulla onneksi ole kuin pari nopeaa juttua, joista piti kirjoittaa jo ennen joulua. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, as they say.

Asia numero 1: TILAUS FEEL UNIQUESTA

Tilaus Feel Uniquesta

Joskus kesällä tilasin kyseisestä nettikaupasta ensimmäisen kerran ja totesin homman toimivaksi. Kymmenes päivä tätä kuuta sitten laitoin uuden tilauksen menemään, ja viime maanantaina sain vihdoin paketin käsiini. Tilaus sisälsi Diesel Plus Plus -tuoksun sekä Tigin paljon kehutun Rockaholic Rock Out Shine Blaster -kiiltoseerumin. Kyseistä tuoksuahan muistelin taannoin hajuvesipostauksessa, kyseessä on siis ensimmäisiä hajuvesisuosikkejani 90-luvun lopulta. Oli pakko tilata, kun putelin nettikaupassa huomasin – ja hyvältä se tuoksuu edelleen. Pitäisikin muuten jossain vaiheessa päivittää hajuvesitilanne, sillä monet tuossa postauksessa olevat tuoksut ovat ehtineet loppua.

Rock Out Shine Blasteriin on rakastunut ainakin Maria, joka on kehunut tuotetta useamminkin. Omat kokemukseni kiiltoseerumista ovat vielä vähäiset, tuoksu ainakin on kerrassaan ihana. Mielipiteitä tulossa mahdollisesti myöhemmin, kun olen paremmin tutustunut putelin sisältöön.

Kaikkia kuitenkin kiinnostaa eniten hinta: näistä kahdesta tuotteesta pulitin yhteensä pyöreästi 18,5 puntaa. Luottokorttilaskussa summa taisi euroiksi muutettuna olla hippasen päälle 20e – ei todellakaan mikään paha summa siis. Uusi tilaus on jo tehty, joulunpyhinä kun sai -10 % koko valikoimasta. Siitä lisää kunhan saan paketin kotiin, joskus vuodenvaihteen jälkeen luulisi saapuvan.

Asia numero 2: UUSI HIUSVÄRI

Hiusväri uusiksi

Kävin siis marraskuun lopulla kampaajalla, jolloin pääni karvoitus sai täysin uuden ulkomuodon. Kampaaja sanoi värin olevan kestoväri, mutta jotenkin kummasti keskiruskea haaleni vaaleanruskeaksi muutamassa viikossa. Täytyykin ihmetellä asiaa ääneen kampaajalle ensi kerralla kun menen käsittelyyn… Vaaleahko tukka oli joka tapauksessa ehdoton ei tässä kohtaa, joten jouluviikolla heitin kaupasta ostetun ruskean hiusvärin päähäni. Kyseessä oli Garnierin HerbaShine-kevytväri, jonka vaikutusaika on ainoastaan 10 minuuttia. Värjäsin sävyllä kullanruskea ja kuten kuvasta näkyy, tulos oli suhteellisen tumma. Värin pitäisi kestää 6-8 viikkoa, hyvältä näyttää ainakin näin viikon jälkeen mutta saa nähdä miten on asian laita parin viikon päästä. Tökötti yllätti positiivisesti, helppo levittää ja lyhyestä vaikutusajasta huolimatta toimiva lopputulos.