Oikeasti mun pitäisi olla jo menossa nukkumaan, mutta päivitän tämän nyt nopsaan kuitenkin. Huomisaamuna siis töihin taas kuudeksi, paluu arkeen neljän päivän lolloilun jälkeen. Saa nähdä miten paljon hommia riittää tulevalla viikolla, kun pahimmat kiireet alkavat hellittää… Perjantaista alkaen on lomaa joka tapauksessa, mikä ainakin mulle passaa vallan mainiosti. Mutta nyt itse aiheeseen eli joululahjoihin!

Joululahjoja, osa 1

KappAhlin paljettibaskeria olin käynyt mallailemassa päähäni useaan otteeseen, mutten osannut päättää ostaako vaiko ei. Siskon poikaystävän kysellessä lahjatoiveita heitin ilmaan muutaman ehdotuksen, joista yksi oli kyseinen lätsä. Tykkään kovasti, joskin yllättävän isolta lastenpuolen koko 54/56 tuntuu päässä. Myös hauska possutaskulamppu taisi olla H:lta peräisin, ihan huippu! Kärsän kaksi valoa valaisevat tehokkaasti eikä paristoja tarvita, sillä virtaa saa itse tuotettua lisää. Kaunis sydänkaulakoru on Felinen tekemä, mun silmiin sydämen sisällä on aivan kuin jäätä. Ihana!

Joululahjoja, osa 2

Punainen kuuluu jouluun tottakai, tällä kertaa sitä mulle tarjoilivat Desthea possupariskunnan sekä Sansu kynttilälyhdyn muodossa. On muuten hieno tuo sydänlautanen, jos sitä nyt lautaseksi voi sanoa. Alusta? No, joka tapauksessa. Lyhdyn sisällä olleista karkeista osa on jo kadonnut parempiin suihin, omnomnom.

Joululahjoja, osa 3

Siskon toisesta lahjasta kääriytyi paketti, jossa oli limenväriset apinakoukut. Olen monesti jossain kaupassa katsonut, että huolisin tuollaiset kotiinkin – ja nyt sain ne! Tarkoitushan on siis laittaa nuo oven päälle, meillä ovat ainakin toistaiseksi makuuhuoneen liukuoven päällä. Dream about tomorrow, remember yesterday, life now -tiskirätti oli osa kummitädiltä saatua pakettia, säästynee vielä sillä ostin jokin aika sitten kolmen rätin paketin. Tylsät ensin käyttöön. :)

Joululahjoja, osa 4

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä kaksi pitkään toivomaani juttua. Iittalan Kartio-kaadin paljastui totaalisena yllätyksenä äidin veljen perheen paketista, hihkuin ihan hulluna tajuttuani paketin sisällön. Seuraavan hihkunan aiheutti kuvan toinen esine, teepannu. Olen kaivannut tuollaista teenkeitintä koko syksyn, vihdoinkin saan kunnon teetä! Pannun sisällä oli myös paketti minttusuklaairtoteetä, nams.

Olin ilmeisesti ollut kiltimpi kuin luulinkaan, kun niin paljon sain ihania lahjoja. Edellä mainittujen lahjojen lisäksi tuli mm. pari konvehtirasiaa, palohälytin, vähän rahaa ym. joita en katsonut tarpeelliseksi kuvata. Iskän lupaama työpöytä on edelleen kaupassa, voisi vaikka ensi viikolla koittaa saada aikaiseksi hakea sen. Kultsi saa pienen piristyksen yhteen tylsään työttömään päivään, kun nakuttelee pöydän kasaan. ;) Nyt nukkumaan, good night.

Keane – Perfect Symmetry [2008]