Uudenvuodenehtoota vaan täältä Salosta! Alkuviikko on mennyt vähillä yöunilla enkä pahemmin päikkäreitäkään ole ehtinyt ottaa, kun on ollut yhtä jos toista tekemistä. Tiistai-iltapäivällä kävin siskon ja tämän poikaystävän kanssa Myllyssä, josta löysin ihanuuspannan hiuksiin uudeksivuodeksi (kuvaa myöhemmin!) sekä aiemmin sillä silmällä katselemaani pinkin yksiolkainmekon ensi keväänä olevia tädin häitä varten. Eivätkä maksaneet yhteensä kuin 20e, ihan mukava säästö 60e verrattuna.

Pate pelaa

Olin ihan varma, ettei tänään enää olisi varastohommia Turussa mutta toisin kävi. Eilen painettiin pari tuntia ylitöitä ja tänään mentiin aamukuudeksi taas hommiin, onneksi sentään saatiin työt puoliltapäivin jo valmiiksi ja päästiin lähtemään pari tuntia etuajassa kotiin. Tarkoitus oli ottaa pienet tirsat kotona, mutta pölypallojen valtaamat nurkat vaativat toimia ja siivota sutaisin koko kämpän puhtaaksi. Matkalla Saloon sentään torkahdin hetkeksi eikä nyt väsytä kovin paljoa. Joskus tunnin päästä pitäisi lähteä yksiin bileisiin, sitä ennen vielä herkutellaan mm. siskon tekemällä limejuustokakulla.

Pate nukkuu

Kuvituksena tässä postauksessa on pari joulupäivänä napattua kuvaa, kun käytiin viemässä joulutervehdys siskon kaveripariskunnalle. Kissa on Pate, joka on oikein suloinen tapaus. ♥ Nyt jätän blogin rauhaan ja menen ottamaan kameran akun latauksesta, jospa tulisi taas tallennettua paljon kuvamateriaalia muistikortille. Palaillaan asiaan ensi vuoden puolella, mahtavaa uutta vuotta kaikille!