Omena

Viikko on ollut kohdallani kiireinen ja työn täyteinen, joskin oloa helpotti tieto tulevista joulunpyhistä ja rentoutumisesta. Tein yhden työvuoron myös Salossa, minkä seurauksena olin 32 tunnin aikana yhteensä 22 tuntia töissä – keskiviikkona väsytti jo aika hyvin! Valvotun yön jälkeen en kuitenkaan ehtinyt edes päikkäreitä ottaa, sillä kämppä oli siivottava joulukuntoon ja Destheakin kävi meillä pyörähtämässä. Aatonaaton iltana tultiin kullan kanssa mun porukoille, jossa ollaan edelleen.

Aattoiltaa vietettiin Raisiossa, pöytä notkui herkullista joulusapuskaa ja karkkiakin pääsi taas 50 päivän lakon jälkeen mättämään nassuun. Harkitsin unohtavani karkit jatkossakin, kun en iltaan mennessä ollut vielä yhtäkään syönyt, mutta lahjapaketista paljastuneet Vihreät kuulat muuttivat mieleni. Kyseinen ihana sokerimössö on ehdottomasti joulun parhaimpia makeisia! ♥ Tänään olenkin sitten mussuttanut pääasiassa kaiken maailman mässyjä, alkaa jo vähän tehdä pahaa. Pitäisiköhän saman tien vetää perään karkiton tammikuu?!

Jouluviinit

Jouluun kuuluu mun mielestä erittäin olennaisena osana punaviini, tänä vuonna mun valitsema aaton viini oli Argento Reserva Malbec. Malbec on yksi suosikkirypäleistäni eikä tuottanut tälläkään kertaa pettymystä. Vähän tekisi mieli viiniä nytkin, oiskohan äitin ja iskän kaapeissa jotain vinkkua… Jos on niin pitäisi kyllä saada muutkin innostumaan lasillisesta, kun en yksin viitsisi pullollista vetää (urgh) eikä avattu viini kovin kauaa säily hyvänmakuisena.

Joulu

Myös Kuisma-kissa oli mukana viettämässä joulua, vaikka ravasikin vähän väliä pihalla. Ostettiin Kuismalle joululahjaksi seepraraidallinen leluhiiri, jonka perässä katti syöksyili hyvän aikaa. Ilmeisesti ihan onnistunut lahja siis. :) Oma lahjasaaliini oli oikein mieleinen, vaikka lyhyestä toivelistastani ei pukki mitään tuonutkaan. Iskä tosin lupasi ostaa mulle uuden työpöydän, jes! Eilisistä lahjoista voisin tehdä joku päivä erillisen postauksen, kivempi kertoa kuvien kanssa.

Nyt jätän taas koneen rauhaan ja siirryn tekemään vähän jotain mielekkäämpää. Pari leffaa odottaa katsomista ja lautapelejäkin voisi pelata nyt, kun on siskokin poikaystävänsä kanssa paikalla. Mitä ihaninta joulunaikaa kaikille, toivottavasti olette syöneet hyvin!