Mieleeni juolahti yhtäkkiä, että saatat ehkä edelleen pähkäillä mitä kiikuttaisit minulle joululahjaksi ensi torstaina. Annan nyt muutaman vinkin, joiden paljastuminen paketista olisi kerrassaan mukavaa, mutta toki voit tuoda myös jotakin oman mielesi mukaan. Olenhan ollut kuluneena vuonna suhteellisen kiltti ja uskoisin ainakin pari pakettia ansaitsevani näin tietyllä tavalla raskaan vuoden päätteeksi.

Joulutoiveet '09

Suurin toiveeni on uusi työpöytä, mieluiten tuollainen ruskea muuhun sisustukseen sopiva yksilö. Tämän voit toki toimittaa osina, voimme sitten avomiehen kanssa askarrella sen joulunpyhinä kasaan. Kuluneena syksynä hajuvesikokoelmani on pienentynyt huomattavasti saatuani vanhoja tuoksuja loppuun, joten esimerkiksi Burberryn The Beat EdT ilahduttaisi minua kovasti. Vaatekaappiini olen suhteellisen tyytyväinen, mutta ainakin pari juttua olen huomannut sieltä puuttuvan: punainen neuletakki ja pitkähihainen ruutupaitis. Myös kenkieni kanssa pärjään, vaikkakaan en laittaisi pahakseni mikäli tahtoisit ilahduttaa minua nilkkureilla. Vagabondin Consuelat harmaana tai vetoketjuversio Missyista voisivat mahdollisesti täyttää kenkävalikoimassani olevan aukon. Extravinkkinä vielä eräs korutoive, Kalevalakorun Vellamo (mieluiten pronssisena). Olen etsiskellyt jotain vastaavaa, mutten toistaiseksi vielä löytänyt mitään yhtä hienoa.

*************

Viikko katosi töiden parissa, once again. Keskiviikkona tein mukavan 13 tunnin työpäivän, sen jälkeen oli kyllä kieltämättä aika vetämätön olo. Tulevista töistä ei ole tietoa sen enempää kuin että huomenna menen ainakin. Kummassakin työpaikassani näyttää siltä, ettei tammikuussa ole töitä juuri lainkaan – täytyy siis etsiä jotain muuta tai sitten vain lööbailla kuukausi. Nyt kuitenkin on pakko siirtyä makuuhuoneeseen etsimään unta, huomenna taas herätys piipittää tasan kello viisi.

(Kuvat: kengät, vaatteet, koru, tuoksu, pöytä.)

Death Cab For Cutie – Narrow Stairs [2008]