Sydämiä

Jes, sain kuin sainkin käsiini H&M Dividedin ihanaiset sydänsukkahousut! Tukholmassa bongasin sukkikset mallinuken päältä, mutten löytänyt niitä myynnistä kummastakaan käymästämme liikkeestä. Eilen klikkailin pitkin poikin blogimaailmaa ja yllättäen kyseiset sukkikset hyppäsivät verkkokalvoilleni – ostopaikkana Jyväskylä. Tänään ei sitten auttanut muu kuin mennä tsekkaamaan Turun myymälät ja onneksi KOP-kolmion yläkerrasta sukkikset löytyivät. Himoittiin niitä kumpikin siskon kanssa, mutta 8e hinta sai meidät lopulta ostamaan paketin puoliksi. Hyvä että ollaan suurin piirtein samankokoisia, että voidaan käyttää samoja vaatteita!

Esittelen samaan syssyyn nyt joitakin tämän talven alennusmyynneistä tekemiäni löytöjä. Yllättävän paljon olen kaikenlaista löytänyt, aina alennusten aikaan ei kaupoissa tunnu olevan mitään mieleistä. Ihanaa kun pitkästä aikaa on voinut oikeasti käyttää vähän rahaa vaatekaapin uudistamiseen, vuoden varusmiespalveluksen ja sitä edeltävän hyvin töidettömän vuoden aikana ei paljoa ollut laittaa mihinkään ylimääräiseen.

Uutuuksia: alaosat
(Tyllihameet 9e/kpl, paljettihame 5e ja trikoohame 5e / kaikki H&M Divided.)

Rakastan noita H&M:n tyllihameita! Ensimmäisen ostin joitakin vuosia sitten jo, ja pari seuraavaa tarttui matkaan alennuksesta. Tämän talven alennusmyyntien seurauksena tyllihamekokoelmani käsittää yhteensä viisi (tosin tuo violetti on siskon kanssa yhteinen) hametta, jokaisesta tykkään ihan mielettömästi. Valkoisen kun vielä saisi niin olisi kokoelma täydellinen. Paljettihameen meinasin ostaa jo vuosi sitten, mutta jätin jostain syystä kauppaan. Olen harmitellut sitä useasti sen jälkeen, nyt voin lopettaa kun hame vihdoin löysi tiensä vaatekaappiini. Farkkumaisen näköinen trikoohame lähti sovitukseen ihan vain huvin vuoksi, mutta ihastuin siihen niin etten malttanut olla kiikuttamatta sitä kassan kautta kotiin. Hame on ihanan paksua trikoota, just sopivan jämäkkä eikä yhtään lörppä päällä.

Uutuuksia: yläosat
(Violetti t-paita 4,90e ja pitsipaita 9,95e / Gina Tricot; Purppura t-paita 6e / Selected Femme;
paljettitoppi 5e / H&M Divided; niittisukat 4,95e / Lindex.)

Yläosien suhteen olen saanut täydennettyä kaappiani parilla peruspaidalla, sekä GT:n että Selected Femmen t-paidat ovat ihanasti laskeutuvia ja supermukavia päällä. Pitsipaita oli alunperin siskon ostos, joka päätyi lopulta mulle – ja johon olen kovin ihastunut tällä hetkellä. Paita pääsi mukaan viikonlopun risteilyllekin, vaaleanpunaiseen tyllihameeseen yhdistettynä. Viimeisessä kuvassa on tuubitoppi, jossa on siis etuosa paljettia ja takaosa perustrikoota, sekä polvisukat (melkein ylipolven jopa) niittikoristeilla.

Tekonahkaliivi

Viimeisenä syy miksi ylipäänsä laitoin jokin aika sitten tilauksen menemään H&M:n nettikauppaan: H&M Dividedin tekonahkaliivi. Huokailin liivin perään jo täysihintaisena ja bongailtuani sen paristakin blogista (mm. täällä) järjettömän hyvännäköisenä en enää kyennyt olemaan klikkaamatta ihanuutta itselleni nettikaupasta. Paketti saapui luokseni muutamassa(!!) päivässä, ja ihastukseni liiviä kohtaan vain syveni. Viime talvena ostamani bikertakin myin loppujen lopuksi kaverille, kun se jotenkin näytti niin typerältä mun päällä, mutta tämän liivin kanssa en usko käyvän samalla tavalla.

Em. paketissa oli myös muutama muu juttu, jotka pääosin lähtevät palautukseen. Huhtikuussa pitäisi vielä tulla tilauksen loppuosa, raidallinen neule sekä korviksia kevään mallistosta. Tästä ekasta paketista tekonahkaliivin lisäksi meille jäivät seeprakuvioiset pikkupyyhkeet, jotka suunnittelin laittavani keittiöön. Nyt on pakko hilpaista nukkumaan, huomisaamuna täytyy taas herätä virkeänä kuudeksi töihin. Öitä!

Pakito – Video [2006]