Jo kolmas perättäinen postaus ostoskategoriaan, o-ou. Tämän päivän löydön jälkeen en usko ihan oikeasti enää kaipaavaani mitään enää tänä talvena. Keväällä/kesällä sitten ehkä, vaikka niiltä osin vaatekaappi näyttää ihan hyvältä – kevyttä vaatetta piisaa kyllä. Ai niin, paitsi se uusi digirunko pitää jossain vaiheessa ostaa… Sitähän ei vaatteeksi lasketa, onneksi.

Mikäs se siellä kurkistaa?

Kiikutin tänään kaupungilta kotiin mustan laatikon, jollaisia mulla on muutama ennestäänkin. Laatikossa lukee Vagabond, kuinkas muutenkaan. Jotain mustaa laatikosta pilkistää, jotain mitä olen salaa ihaillut siitä saakka, kun Vagabondin viime syksyn mallisto julkistettiin. Saanko esitellä, maailman kauneimmat kiilakorot mallia Thelma:

Vagabond Thelma

Thelmoja ei Turun liikkeissä ole näkynyt missään muualla kuin Nilsonissa, sieltä mut onkin voinut säännöllisin väliajoin bongata luomasta kaipaavia silmäyksiä kyseisiin kiilakorkoihin. Tänään olin muilla asioilla kaupungissa ja päätin ohimennen poiketa KOP-kolmiossa ajatellen, että jos Thelmoja vielä on mun kokoa alehyllyllä jäljellä niin tällä kertaa vien ne kotiin asti. Olikohan se maanantaina, kun viimeksi kaupungilla pyörin ja silloin popoja oli muutama pari -30 % hyllyssä. Nyt siinä kohtaa liikettä oli jo uutta mallistoa esillä, mutta sitten kengät osuivat silmiini – yksi pari ja puoleen hintaan. Yksi koko normaalia suurempi hieman epäilytti, pohjallisen kanssa tuntuu kuitenkin pysyvän tarpeeksi napakasti jalassa. Pyörin peilin edessä hetken ja tuumailin sitten, että jäisi ihan varmasti harmittamaan mikäli en kenkiä ostaisi. Ja niin runsaalla viidelläkympillä Thelmat tulivat osaksi elämääni.

Pakko vielä mainita eräästä hassusta jutusta, joka kenkäseikkailullani tapahtui. Liikeen myyjä tuntui niin kovin tutulta, että aloin jo pohtia mistä mä voisin sen tuntea. Kelasin mielessäni uudet tuttavuudet ja kavereiden tutut, bloggaajakollegaakin ehdin epäillä. Yhtäkkiä tajusin, että tyttöhän oli Suomen Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu Olga. Katsoin sarjasta jokaikisen jakson, ei ehkä ihme että kilpailijoiden puhetyylit jäivät mieleen. :)

I heart

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä, oi onnea! Viikonlopun aion pyhittää loikoilulle, talviliikunnalle sekä nettijutuille. Töissä iski tänään inspiraatio monenkin asian suhteen, toivottavasti saan kaivettua kaikki ideat päästäni ja ehkä jopa toteutettuakin ne.