Kun nyt blogi on muutenkin tällä viikolla uudistunut niin jatketaan samoilla linjoilla. Tästä eteenpäin kokoan tunnisteen Dislike alle ajatuksia kaikesta sellaisesta, mikä ei syystä tai toisesta ole onnistunut vakuuttamaan allekirjoittanutta. En vielä tiedä mitä kaikkea tänne saattaa vielä tullakaan, mutta nyt ainakin aloitetaan muutamalla kosmetiikkatuotteella.

En tykkää

  1. Nivea Cacao Explosion Brunette Reflex Treatment
    Ostin tämän ruskeille hiuksille tarkoitetun jätettävän hoitoaineen viime syksynä, kun hiukseni muuttuivat vaaleahkosta bruneteksi. Eipä ole tullut paljoa käytettyä, koska ensinnäkin tuo haisee ihan järkyttävältä! Sellainen todella imelä haju, en sitten tiedä johtuuko siitä väriä ylläpitävästä ominaisuudesta. Toinen syy on se, että hiukset tuntuvat kuivuttuaan jotenkin tahmeilta – ei kiva.
  2. L’oreal De-maq expert
    Innovaatio meikinpoistossa ja Parasta meikinpoistoa! kehutaan putelin teksteissä, ja kyllä tämän sarjan tuotteita taidettiin silloin niiden markkinoille tullessa ahkeraan mainostaakin. Pyh sanon minä, on meinaan ehkä surkeinta meikinpoistoainetta koskaan! Huonompaa on ollut ainoastaan eräs äidin kaapista löytynyt öljymäinen meikinpoistoaine, joka parin käyttökerran jälkeen rikkoi teini-ikäisen Josen silmänympärysihon niin ettei voinut viikkoon käyttää meikkiä lainkaan… En ole koskaan ymmärtänyt miten tätä L’orealia kuuluisi käyttää, kun ohjeissa on mun mielestä pieni ristiriitaisuus. Ensin lukee isolla Älä käytä kuivalle iholle, mutta kuitenkin ohjeistetaan levittämään aine kasvoille sekä silmille ja sitten lisäämään vettä, jolloin geeli muuttuu puhdistusmaidoksi. Kokeiltu on eri tavoin ja parhaiten edes jotenkuten toimii juurikin kuivalle iholle ja sen jälkeen huuhtelemalla.
  3. Garnier Hydralock
    Kuivalle iholle tarkoitettu superkosteuttava rasva, joka ei kuitenkaan sovi kuivalle iholle. Kulta kerran meni laittamaan tätä kuiviin käsiin ja hetken päästä oli käpälät kirkuvanpunaiset. Mä en ihan yhtä herkkä ole, mutta kyllä mullekin tämän käyttö on aiheuttanut ylimääräistä kutinaa. Ei todellakaan osteta uudestaan.

Onneksi useimmiten tulee tehtyä onnistuneita hankintoja, ehkä niistä voisi tehdä vastakohtaisen tunnisteen Like. Toisaalta mulle ei ole vakiintunut mitään ns. luottotuotteita, joita ilman en pystyisi elämään – siinä suhteessa olen hyvin mukautuva. Vaihtelen oikestaan kaikkia kauneudenhoitotuotteita tilanteen mukaan, toisin sanoen vanhan loppuessa ostan jotain muuta tilalle. Vaihtelu virkistää, vaikka silloin tietysti välillä erehtyy pakostikin. Muutaman tuotteen olen tässä lähiaikoina hankkinut kaappiin odottamaan vuoroaan The Body Shopista, jonka olen löytänyt uudestaan joidenkin vuosien tauon jälkeen:

Tuoksuvaa vartalolle

Satsumasuihkugeelin ostin meikkivoidesiveltimen kanssa samalla kertaa, joku alekuponki mut liikeeseen oli johdattanut. Vartalovoit käytiin kullan kanssa hakemassa viime viikonloppuna Skanssiaisista 25e yhteishintaan, mulle taas sitä satsumaa ja kulta valitsi mansikkaa. Vielä ei olla noita avattu, joten en tiedä miten mies suhtautuu noin tuoksuviin rasvoihin, mutta eiköhän se mansikkaisuus nopeasti peity metallimiehen työhaisuihin. ;) Nyt vaan pitäisi äkkiä saada käytettyä vanhat rasvat ja body lotionit, jotta saa avata nuo vartalovoit! Suihkugeelikin on korkkaamatta, kun mulla on tällä hetkellä kolme putelia auki. Kesällä toivottavasti viimeistään saan satsumat käyttöön.

Vuokko Hovatta – Lempieläimiä [2008]