No mutta mikäs se siellä pilkistää? Ettei vaan olisi Conversen logo?

White

Kyllä vain, nyt mulla on valkoiset All Starit ja vieläpä oikeassa koossa! Ne eBaysta tilatut popot löysivät uuden kodin, joten pystyin hyvillä mielin aloittamaan sopivamman parin metsästämisen. Kävin muutamassa liikkeessä All Stareja kokeilemassa ja joissakin UK5.5 oli juurikin passeli mutta toisissa taas aavistuksen ahdas. Ja hinnathan tosiaan olivat kaikkialla suunnilleen sen 65e mitä noista Suomessa yleensä pyydetään.

Eilen piipahdin tosiaan Stockalla keltaisten päivien merkeissä, joogamatto jäi ostamatta mutta äipälle löysin ne mitä pitikin. One Wayn tarjouksetkin oli pakko käydä tsekkaamassa, jos vaikka sattuisi Objectilta olemaan jotain kivaa edullisemmin kuin normaalisti. Olin jo napannut sovitettavaksi pari juttua, kunnes bongasin Converse-valikoiman – ja kanta-asiakastarjouksen. Valkoisia oli muutama pari ja onneksi juuri oikeassa koossa! Ei muuta kuin kengät kainaloon ja kassajonoon, 50e hintaa vastaan sain kengät omakseni. Vink vink siis kaikille All Stareja kaipaaville, One Waysta saa Stocka-kortilla kyseiset tossut 15e normaalihintaa edullisemmin.

Ensikävelyllä
Niin valkoiset että ihan häikäisee…

Eilen heitin kengät jalkaan illalla kauppareissulle ja oi sitä tunnetta! Aivan täydelliset jalassa, eivät purista mistään mutteivät myöskään ole liian isot – täsmälleen sellaiset mitä edelliset Converseni ovat olleet. Nyt voin päästää eläkkeelle keväällä ’06 ostetut ja paljon käytetyt & rakastetut mustat All Starini, joiden huomasin jokin aika sitten repsottavan vähän sieltä täältä eikä pohjakaan täysin ole entisenlaisensa enää. Hyvin ovat kengät palvelleet, mutta nyt on aika uusien tuulien.

Rammstein – Liebe ist für alle da [2009]