Tervetuloa uuteen blogiini! Olen jo pidemmän aikaa kaivannut jotain muutosta blogiini, nyt vihdoin sain tartuttua toimeen ja tässä tulos. Uusi nimi, uusi sijainti, uusi ulkoasu. Varsinainen sisältö tuskin tulee muuttumaan, kirjoittelen edelleen silloin kuin ehdin ja siitä mistä milloinkin huvittaa. Toivottavasti kaikki vanhat lukijat löytävät tiensä tänne uuteen paikkaan, vanha osoite kun lopettaa todennäköisesti huomenna toimintansa. Vanhat kirjoitukset olen siirtänyt tänne, mutta ne eivät näy uuden sisällön jatkona, vaan ne on arkistoitu tänne. Kommentit jäivät matkan varrelle, joten jättäkäähän ahkerasti uusia kommentteja paikkaamaan menetystä!

Dharmakin tuli kuvaan

Ulkoasu on osittain vielä hieman vaiheessa, lopullinen silaus lähinnä uupuu. Välttelen viimeiseen asti keskeneräisen työn julkaisua, mutta nyt oli pakko poiketa normaalista vanhan domainin sulkeutumispäivän takia. Ajastaikaa ei toistaiseksi ole listattu minnekään, mutta senkin hoidan heti kun ehdin. Kaikki on toivottavasti lähipäivien sisällä valmista.