Valvottuani – taas vaihteeksi – myöhään yöhön voin vihdoin huokaista helpotuksesta, nyt tämä blogi alkaa näyttää ja toimia kuten olen ajatellut. Millään muulla koneella en tosin ole kyhäelmääni tarkastanut, joten siellä voi tulla vielä vaikka mitä vastaan… Ei kai muuten kenelläkään enää ole Explorer 6 nettiselaimena, eihän??! Paitsi ehkä jollain Pentillä jossain perähikiällä, jolla muutenkin on 2000-luvun alkupuolen tietokone ja modeemiyhteys. Tähän 100/10 Mbps (ja varmasti hitaampaankin) laajakaistaan tottuneena olisi kyllä katastrofi, jos joutuisi palaamaan modeemiaikoihin. Nykyään kaikki sivustot ovat niin täynnä mitä erilaisempia kilkkeitä, ettei hitaalla yhteydellä varmaan saisi sivuja edes auki – ainakaan ilman useamman minuutin odottelemista. Huh, onneksi tekniikka on tässä asiassa mennyt eteenpäin!

Eilen illalla sain laitettua blogin myös listoille, tai no Bloglovinissa joku oli ehtinyt sen jo tehdä ja mulle jäi ainoastaan blogin ottaminen hallintaan. Lisäilkäähän Ajastaika suosikkilistoillenne, tein ah niin hienot kuvalinkit tuohon alle. Jatkossa linkit ovat tyrkyllä sivupalkissa, kuten myös tunnukseni muutamalla muulla sivustolla.

Blogilistalla   På Bloglovin'

Menisköhän sitä varastoon vähän tonkimaan, ei ne kesävaatteet sieltä itsestään tule pois eivätkä talvivermeet mene tilalle. Parit talvitakit tosin täytyy käyttää pesukoneen kautta, mutta jospa nyt pääsisi edes alkuun vaateparren vaihdon kanssa. Vielä kun tulisi toukokuu ja viimeinen ludemyrkytys, sitten (toivottavasti!) saisi siirtää vaatteet pois olohuoneesta ja saunasta pyörimästä takaisin vaatekaappeihin. Sitä odotellessa.