Viikonloppuna tykkäsin kerrankin kynsieni ulkoasusta sen verran lujaa, että piti ihan ottaa kuva ja tyrkätä tännekin. Alla Lumenen tummanharmaa Quick & Chick -lakka Pimeän taa, jonka kruunasi päälle OPI:n minipullosta sudittu Mad as a Hatter. Vähän jotain avaruusmaista fiilistä, eikö olekin? Yllättävän hyvin muuten pysyi tuo yhdistelmä kynsissä, vaikka olin vuoron verran varastoduunissa ja hilluin yhden illan tuparoimassa.

Avaruuskynnet

Kävin toukokuun alkupuolella pitkästä aikaa sekä kasvo- että jalkahoidossa, jossa varpaankynteni saivat suloisen pinkin lakkakerroksen. Aivan täysin tuo ei mätsää ensi viikon lopulla tarvitsemaani juhlamekkoon, mutta lakan vaihto on harkinnassa. Muistaakseni kosmetologin kynsilakka oli Orlyn, tarkasta sävystä ei mitään aavistusta. Mulla ei omakohtaista kokemusta kyseisestä merkistä ole, mutta näin käytössä on vaikuttanut ihan kelvolliselta. Lakkakerros on tasainen eikä ole pahemmin lohkeillut pois, vaikka varpaissa tietysti pysyykin aina lakat sormien kynsiä paremmin.

Kesävarpaat

Viime kesänä Zarasta ostamani täydelliset farkkushortsit ovat päässeet taas aktiiviseen käyttöön, mistä olen aivan onnessani. Mä kun en oikein osaa farkkushortseja käyttää sukkisten kanssa niin nyt on ihan parasta, kun tarkenee (ja hyvin tarkeneekin!) kulkea paljain säärin ulkona. En onneksi ole koskaan kärsinyt mistään paljaiden jalkojen komplekseista, vaikka on ties millaista appelsiini-ihoa ja selluliittia ja vähän suonikohjujakin. Eihän mun koivet mitkään kauniit ole ja edustavat taatusti aivan toista ääripäätä kuin jonkun Giselen gasellijalat, mutta näillä mennään mitä on. Mun jalat eivät kauniimmiksi muutu, vaikka verhoaisin ne läpi elämän sukkahousuhin ja leggingseihin – olo sen sijaan olisi kesähelteillä sietämättömän tukala.

P.S. Rakastan myös syvästi Gina Tricotin alerekiltä vitosella löytämääni mustaharmaaraidallista löysähköä paitaa, joka sopii täydellisesti kesäillan viileneviin tunteihin. Toimii tarpeen vaatiessa myös lämpimällä mutta tuulisella säällä.