Ihana olla näin aikaisin hereillä! Yleensä laiskottaa sen verran etten jaksa ennen yhdeksää jättää unia sikseen, mutta tänään päätin nousta ylös kullan lähtiessä hippasen ennen seitsemää. Vähänkö on tehokas olo, kun pyykkikone on pyörinyt jo hyvä aikaa, hörpin tässä aamuteetä ja samalla päivittelen blogia. Näiden löpinöiden jälkeen voinkin tarttua päivän duuneihin. Pitäisi vaan saada useammin revittyä itsensä ylös sängystä tuntia tai paria aiemmin, näin aamusta ei edes ole vielä niin hiostava ilma.

Desthea piipahti eilen kylässä ja päätettiin siinä sitten lähteä käymään Skanssissa, jossa on nyt keskiviikosta lauantaihin Design Outlet -tapahtuma ensimmäistä kertaa. Eniten mua kiinnosti ehdottomasti Turku Design Now! -ryhmän myyntipisteet, joskin titiMadam tuli hyvänä kakkosena. Houkuttaisi niin kovasti hankkia joku kiva muovikoru viimeksi mainitulta, mutta eilen en ainakaan osannut laajasta valikoimasta päättää mikä omassa käytössäni toimisi parhaiten… Linnut ovat ihania, samoin kultakalat sekä yksisarviset, pingviinejä unohtamatta. Peilipintainen ehkä? Tai jospa sittenkin perusmusta, vai mahdollisesti joku oikein repäisevä pinkki? Liikaa vaihtoehtoja selvästikin.

KUI Design

KUI Designin Turku-aiheisia kuoseja olen ihastellut monet kerrat, esimerkiksi Turku-kassi olisi oikein passeli mun tyyliin. Myös lasten pikkuiset huopatöppöset ovat suloisia, melkeinpä harmittaa ettei meillä ole lapsia eivätkä ne kuulu lähitulevaisuuden suunnitelmiinkaan. Ehkäpä tässä on lahjaidea jollekin lapselliselle (lapseton vs. lapsellinen, eiks se oo ihan loogista?) ystävälle.

Klo Design Klo Designin pöydästä tein eilisen ainoan ostokseni, tästä lisää myöhemmin. Klon tuotteisiin ihastuin ehkä kaikista eniten, jotenkin vain juuri ne kuosit miellyttävät mun silmää just eikä melkein. Varsinkin kaikki lintujutut, oijoi! Merkin nettisivuja selailtuani aloin haaveilla Hyrrä- tai Kytkös-kuosisista verhoista, olisivat ehkä hienoimmat ikinä. Miehen ylipuhuminen alkakoon… Seuraava asunto valitaan ja remontoidaan sen mukaan, että lintuverhot sopivat olohuoneeseen.

Kävin myös hipelöimässä Lumi- ja Mhann-laukkuja, hinnat olivat mukavasti normaalihintoja edullisemmat mutta valitettavasti (ja pankkitilin iloksi) en löytänyt mitään todella upeaa. Kestävä ja ikityylikäs nahkalaukku on siis ollut hankinnassa jo jonkin aikaa, mutta Miu Miu on hintansa puolesta toistaiseksi tavoittamattomissani ja edullisemmassa hintaluokassa en ole vielä kohdannut sellaista juuri täydellistä laukkua. Jennin Hector-laukku on vähän siihen suuntaan, mutta väriltään veska saisi mieluiten olla tummanharmaa tai musta. Koosta en vielä ole ihan varma, mutta mikään ihan pieni laukku ei tule kyseeseen. Etsintä jatkuu.

Yksi juttu Design Outletista tosiaan tarttui mukaan, Klo Designin pieni pussukka Hyrrä-kuosilla. Olen kaivannut tuollaista pussukkaa, joka ajaisi lompakon virkaa silloin kun ei viitsi jättimäistä rahapussia raahata mukana. Sitä paitsi vanha lompakkoni on ihan oikeasti vanha, muistan ostaneeni sen joskus opiskeluaikoina Jyväskylän Aleksi13:sta. Elämää nähneeltä se kyllä näyttääkin, vaikkei mitenkään rikki olekaan – varsinkin kun siihen viime viikonloppuna oli laukussa jotenkin tuhriintunut huulipunaa… Siirsin kokeeksi koko lompakon sisällön uuteen lintupussukkaan, mikäli yhteiselo toimii moitteettomasti niin otan sen vakikäyttöön.

Lintupussukka

Nyt töiden pariin muutamaksi tunniksi, sitten laitan pillit tältä viikolta pussiin. Illaksi päräytetään kultsin kanssa Tampereelle Akkikin perheen riemuksi ja riesaksi. ;)

Indica – Tuuliset tienoot [2005]