Vaan ei valitettavasti mulla, mä jatkan eri duunien kanssa painamista hullun tavalla hamaan tulevaisuuteen. :P Sen sijaan tämä tyttö on kyllä lomansa – tai rennommat aikansa – ansainnut, joten viime lauantaina juhlistettiin asiaa Moderndayhippien residenssissä.

Sekä sisko että minä oltiin varastolla aamuvuorossa, joten iltapäivällä oli pakko ottaa lyhyehköt kauneusunet. Sen jälkeen olikin jo aika kammata naama ja vaihtaa vaatetusta, joskus kuuden jälkeen ilmestyi rakas avomiehenikin paikalle. Hieman aikataulusta myöhässä (innostuin siivoamaan siskon keittiötä…) lähdettiin tallustelemaan kohti bilepaikkaa, matkalla piti vielä poiketa huoltoasemalla täyttämässä unohtunut lotto (ei tullut prkl meille voittoa, kun joku pohojammaalainen sen seitsemän miljoonan potin nappasi).

Matkalla

Matkalla innostuin räpsimään kuvia ties mistä, ja lisäksi pakotin kullan ottamaan musta syksyn pakollisen lehtienheittelykuvan. Sulauduin aika hyvin maisemaan vihreine sukkahousuineni, jotka tosin eivät kuvissa ole yhtään niin kirkkaat kuin luonnossa – ja jotka itse asiassa eivät ole edes mun, vaan lainattu Felinen kaapista.

Iloitsen kesän loppumisesta paitsi siksi, että se oli ihan tarpeeksi pitkä ja kuuma, myös siksi että pystyy taas käyttämään maihareita. Olen edelleen aikamoisen in lööv mun ruusukalloisiin Doc Martensehin, mutta nyt on alkanut pikkasen houkuttaa joidenkin ihan perusmaihareiden hankkiminen niiden rinnalle. Tällaiset (tai ainakin hyvin samantyyppiset) hyppykengät mulla oli varusmiesaikana ja ne olivat kyllä hyvät jalassa. Varustelekassakin on pari mielenkiintoista mallia, esimerkiksi vähän toisenlaiset hyppykengät (yhyy, sitä ei olekaan enää mun kokoa!) tai sitten pidempivartiset versiot. Harmi kun molemmat liikkeet ovat pääkaupunkiseudulla niin ei pääse ihan helposti sovittamaan.

Syksyn lehtiä

Kengistä takaisin lauantai-iltaan. Päästiin lopulta onnellisesti määränpäähämme, vaikka sitten hieman mutkien kautta. Istuskeltiin iltaa boolista ja muista tarjoilusta nauttien, juttua riitti ja kämpässä olevia iiiiihania kenkiä oli pakko sovittaa suunnilleen jokaista paria. En ollut siis aiemmin illan emäntämme luona käynyt, joten lienee hyväksyttävää että sekosin kevyesti siellä kenkähyllyjä katsellessa – varsinkin kun suurin osa jalkineista oli mulle sopivaa kokoa.

Selailin paikan päällä otettuja kuvia, mutta totesin sitten materiaalin julkaisukelvottomaksi, kun en ole blogissa tavannut aiemminkaan julkaista ei-bloggaavien kavereiden pärstäkuvia. Joka tapauksessa ilta jatkui jossain kohtaa kaupunkiin ja baariin, josta me kullan kanssa lähdettiin yöpuulle joskus vähän ennen kolmea. Hauskaa oli, kiitosta vaan Moderndayhippielle sekä muille paikalla olleille!

(Lehtikuvan otti kulta, muut minä itse. Klik klik kuvia isommiksi.)