Elämässä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään tällä viikolla. Herään aamulla, istahdan koneelle, teen 4-8 h töitä, lopetan duunit ja härvään jotain muuta koneella, teen ruokaa ym. Yhtäkkiä onkin jo ilta ja aika mennä nukkumaan. Ulkona olen käynyt naurettavan vähän, ei vaan huvita lähteä ulkoilemaan a) sateella b) pimeällä. Tosin tuohon pimeänaikaan lenkillä käymiseen olisi kyllä totuteltava, kun kerran seuraavaan kolmeen kuukauteen valoisia tunteja on luvassa hyvin hintelästi… Tykkään talvesta, mutta inhoan sitä järjetöntä pimeyttä.

Viime viikonloppuna oltiin kullan kanssa yksi yö mun kotikotona, saunomista ja auton fiksaamista ja sellaista. Lauantaipäivällä kävin äipän kanssa keskustassa ja pyörähdettiin paikallisella kirpparilla. Mukaan lähti mm. eräs asuste, jonka hienouden ymmärsin oikeastaan vasta vähän viiveellä. Onneksi seurasin fiilistäni ja ostin sen.

Kirppisvyö

Loistokuntoinen nahkavyö sopivan massiivisella (ja täydellisen värisellä!) soljella verotti lompakkoa kolmen euron verran, ei paha. Vyön sisäpuolella oli teksti real leather, joten kaipa se oikeaa nahkaa siis on. Pehmeää ainakin kuin mikä. Alun perin ajattelin vyötä miehelle, mutta se sopi edellisenä päivänä hankittuihin maastonvihreisiin pökiin niin hyvin että otinkin sen itse käyttöön. Eikä vyö kuulemma ollut ihan herran mieleen, joten parempi näin – tarvittaessa kulta kyllä saa lainata sitä.

Real leather

Tänään aamuaurinko paistoi ihanasti makkarin hyllyyn, siinä oli hyvä napsia parit kuvat. Muistin jopa kuvata toisenkin hankinnan lauantailta: uusi ihana irtotee paikallisesta pikkuliikkeestä. Kotona en pahemmin pussiteetä harrasta, ja nyt oli sellainen uuden teemaun tilanne eli vanhoja irtoteelaatuja on lipitetty siihen malliin että kaipaa jotain uutta. Valinta oli vaikea, sillä putiikin teevalikoima oli kattava ja suurin osa oli mulle uusia tuttavuuksia.

Wanhan ajan vadelmatee

Valintani oli lopulta Wanhan ajan vadelmatee, koska vadelma on yksi suosikkini mitä tulee teemakuihin eikä mulla jostain syystä ollut vielä mitään vadelmaista teetä. Ja on muuten kerrassaan herkullista! Valmistaja on suomalainen Forsman Tea, jonka tuotteissa on mielestäni erinomainen hinta-laatu-suhde ja monipuolinen valikoima. Ei muuten olisi kannattanut selailla noita nettisivuja, kuolaan täällä näppikselle valikoimaa tutkaillessani… Seuraavaksi voisin kokeilla vaikkapa mustikkateetä, tai ehkä luomupäärynää. Mielenkiintoiselta kuulostavat myös Kissanpäivät, Tee Rakkaalle sekä vihreä Japanilainen Kastepisara.

Taidan tänä vuonna toivoa joululahjaksi ainoastaan kaikkia jänniä irtoteelaatuja.

Viikate – Marraskuun singlet [2008]