Kun nyt satuin tänään istahtamaan koneelle tasan kello yhdeksän, päätin kurkata H&M:n nettikauppaan ihan mielenkiinnosta. Jos joltain on mennyt ohi, tuli sillä kellonlyömällä myyntiin H&M:n ja Lanvinin yhteistyömallisto käsittäen enimmäkseen suht överejä mekkoja ja sen sellaista. Hinnat pyörivät pääasiassa satasen paikkeilla, kengät olivat 99e ja mekoista suurin osa 149e. Itse en kyllä olisi valmis laittamaan sellaisia summia Henkkamaukan vaatteisiin, olivatpa sitten minkä suunnittelijan tahansa kynästä lähtöisin. No ehkä jos jotain 100% täydellisesti mun näköistä olisi, niin satasen voisin ääritapauksissa pulittaa.

Onneksi tässä(kään) mallistossa ei ollut mitään mua hetkauttavaa. Harmi sinänsä, sillä sivuille klikkaillessani olisin vieläpä saanut hankittua mitä tahansa – yksikään tuote ei ollut sold out ja kokojakin oli mukavasti jäljellä eikä sivut jumittaneet millään tavalla. Ainoat vähänkään mielenkiintoiset vaatekappaleet osuivat silmiin miesten mallistosta: sekä neuletakki (59,95e) että pökät (49,95e) ovat kummatkin sataprosenttista villaa ja ainakin kuvissa tummanharmaa väri näyttää aika täydellisen sävyiseltä.

Lanvin sydän H&M

Mikäli jotain olisin tilannut, tuo kympin huulipuna olisi todennäköisesti eksynyt myös ostoskoriin. Jätin kuitenkin tilauksen tekemättä, koska a) olen todella kranttu neuleiden suhteen ja kelpuutan vain täydellisiä yksilöitä, b) villahousut on hauska idea mutta epäilen tulisiko niille oikeasti käyttöä plus c) punaisia huulipunia mulla on ainakin kaksin kappalein.

Lanvinin sijaan kietoudun tulevana talvena Sonia Rykielin villapaitaan sekä neuleshortseihin, jotka hankin viime helmikuun yhteistyömallistosta. Siinä mallistossa oli niin tuotevalikoima kuin hinnat kohdallaan, ei mitään överijuhlavaatetta toisensa perään vaan sellaista normaalielämään soveltuvaa kampetta – lompakonkestävään hintaan.

(Mallistokuvat: hm.com)