Viime viikonloppuna oli tämän syksyn Lumenen ystävämyynti, tällä kertaa kävin Raisiossa valikoimaa penkomassa Felinen kanssa. Mulla oli mielessä aika tarkka lista tähtäimessäni olevista tuotteista, melkein kaiken löysin ja vähän ekstraakin. Tuonne ei kyllä voi lähteä ajatuksella “ihan vähän vain jotain ostan” – ei se kuitenkaan pidä paikkaansa.

Ystävämyyntisaldo

Sen verran hyvin osasin ostokseni valita, etten koe minkään olleen turha. Radiant Touch -kasvopesua olen himoinnut kesästä asti, kun sain lehtitilauksen kylkiäisenä siitä näytteen, ja nyt vihdoin sain kunnon putelin sitä! Tuo on vieläpä isompi koko mitä kaupoissa eikä maksanut kuin 7e, normaalikokoinen on kaupoissa suunnilleen 14e. Lisäksi Arctic Aqua -päivävoide (7e) oli must hankinta, mulla oli sitä viime talvena niin päivä- kuin yövoiteenakin ja tykkäsin kovasti.

Erisanit ovat pääasiassa herkkäihoiselle miehelleni. Puhdistusgeeli oli 2e, antiperspirantit 1e/kpl, suihkusaippua 1,5e ja naamarasva taisi olla 3e. Takarivin pyykinpesu- ja huuhteluaineet olivat vissiin kolmisen euroa kappale. Erioilin käsirasva (1e) on ihan huippua, tuota ostin pari putelia porukoillekin. Natural Coden Blemish Treatment täsmähoito epäpuhtauksille (4e) on uusi tuttavuus, saa nähdä miten toimii satunnaisille näppylöille.

Meikkipuolta tuli täydennettyä sopivasti puuttuvilla tuotteilla. Natural Coden nestemäisen Eye Dramatizer -tussin (3e) hankkimista olin pohtinut jo pitkään, musta tussieyeliner multa puuttuikin kokonaan. Zero Fault Makeup -meikkivoide (5e) astuu kuvaan, kun viimeisiään vetelevä Rimmelin meikkipuuterini tulee tiensä päähän. Beauty Base -peitevoidepaletti (5e) taas korvaa edellisen Make Up Storen versioni, joka on ollut käytössä niin kauan että ihan hävettää… Nimimerkillä En raaski heittää vanhoja, edelleen toimivia meikkejä roskiin.

Sukat talveksi

Farmokselta lähtiessäni päätin poiketa vielä Myllyyn. Kartutin tulevaa talvea silmällä pitäen neulevalikoimaani JC:n tummanharmaalla miesten neuleella nappiyksityiskohdilla (10e), koko XS näytti sopivalta päällä vaikken mies olekaan. :) Lisäksi vaihdoin H&M:llä kahdeksan euroa yllä näkyviin polvisukkiin, jotka ovat puhtaasti ns. blogiostos – bongasin ne ruotsalaiselta Karinilta ja ihastuin saman tien. Viikonlopun testikäytön jälkeen voin vain todeta, että a) sukat todellakin lämmittävät 53 villaprosenttinsa ansiosta melkein kuin täysvillaiset sukat ja b) taidan hakea vielä toisetkin varastoon, tosin yhden koon pienempinä.

Lettujen Taika

Keittiöönkin ehdin viikonloppuna tehdä erään pitkään mieltä houkutelleen hankinnan, nimittäin Iittalan ison sinisen Taika-lautasen. KodinYkkösessä oli kaikki Taika-sarjan astiat -20% ja noita sinisiä lautasia vain yksi jäljellä, joten en jäänyt kovin kauaksi aikaa asiaa pohtimaan. Lautanen pääsi heti käyttöön, kun paistoin pitkästä aikaa kasan lettuja.

Gerberat

Loppuun vielä juttu, joka on piristänyt mieltä kotona: maljakollinen lempikukkiani gerberoja. Saatiin Dressing Mimiasta siskon kanssa kumpikin yksi kukka ja muutaman nappasin vielä viimeisistä sangoista matkaan juuri ennen poistumista VPK-talolta. Kukat kävivät mukanani jopa jatkobileissä Fortessa! Nuupahtaneilta ne näyttivät kotiin päästessä, mutta yllättäen vesi teki terää ja tuossa ruokapöydällä ne ovat edelleen hyvinvoivina. Ja ovat ilo silmälle.