Reippaan viikon blogiloma tuli mullekin yllätyksenä, päivät katoavat nopeammin kuin pieru Saharaan. Viikonlopun vietin hyvässä seurassa Tampereella – enkä ole vielä ehtinyt edes kuvia purkaa kamerasta. Jotenkin näin joulun alla aika kuluu normaaliakin nopeammin! Taitaa jäädä tänä vuonna (taas?) joulukortit lähettämättä, ellen sitten huomenna taio jostain paria ylimääräistä tuntia vuorokauteen ja väkerrä muutamat kortit.

Tähän väliin eräs ostos, jonka kuva on roikkunut jo monta päivää valmiina Flickrissä. ASOS on viime viikot tarjonnut tilaukset postikuluitta myös tänne Euroopan pohjoisempaan kolkkaan, joten hyödynsin tilanteen hankkimalla itselleni noin viidellätoista eurolla kunnon lompakon:

Aikuislompakko

Suurihan tuo on kuin mikä, mutta ainakin mahtuu ongelmitta kaikki mun kymmenet plussa-, bonus- ynnä muut kortit. Ensimmäinen tuollainen “aikuislompakko”, jonka olen koskaan hankkinut – tosin niin aikuinen en sentään vielä ole, että kuosi olisi jotenkin klassisen tyylikäs tai jotain. Merkki on Killah ja tarkka tuotenimi Garbage Wallet, kaunis auringonkeltainen väri oli enemmän mieleeni kuin sininen. Itse asiassa samaa sarjaa on saatavilla myös laukun muodossa, mitä en aiemmin ole huomannut. Harmaa näyttää aika kivalta ja toimisi keltaisen parina loistavasti… Hmmm.