Pitkästä aikaa päiväni kuvina, edelliskerrasta on jo reippaasti yli vuosi. Pitäisi tehdä näitä useammin, kun tällaisen kuvaaminen on aika hauskaa. :) Paitsi ettei mulle normaalina päivänä välttämättä tapahdu yhtikäs mitään… Herätys -> koneelle -> Elixiaan -> kotona taas koneelle -> nukkumaan. Välillä sentään järjestys vaihtelee, tai saatan viettää puolipäivää varastossa töissä.

Mutta tällaista siis keskiviikona.

Klo 08.55

Klo 08.55
Heräsin ajoissa, kerrankin. Aurinkokin heräili samaan aikaan.

Klo 09.19

Klo 09.19
Pärstä ojennukseen, aamupalaa siinä sivussa.

Klo 09.44

Klo 09.44
Tsekkasin nopeasti vielä sähköpostit.

Klo 09.58

Klo 09.58
Matkalla kaupunkiin, aurinko paistoi ihanasti.

Klo 10.39

Klo 10.39
Kiertelin hetken kaupoissa ennen yhtä tapaamista.
Ihastuin H&M Dividedin kevätmalliston jakkuun, oih lintuja!

Klo 11.09

Klo 11.09
Mulla oli Andiamoon kuponki -20% lisäalennus jo alennetuista kengistä ja hyllystä löytyi sopivasti eräs kenkäpari viime kesän mallistosta. 26e on erittäin mukava hinta nahkaisista sandaaleista, nyt vain odottamaan kesää ja lämpimiä päiviä… Tai reissua etelään.

Klo 11.20

Klo 11.20
Työpalaveri, paikkana viihtyisä Cup & Pint. Sain oikein kunnon jakkaran takapuoleni alle, tuollaisessa laiskanlinnassa kelpasi kyllä palaveerata. Eikä kaakao tai kookostryffelikään huonolta maistunut, ei todellakaan. ;)

Klo 13.23

Klo 13.23
Kävelemässä kohti kotia.

Klo 13.43

Klo 13.43
Nakitin kullan ottamaan kuvan päivän pukimista. Samalla kuvautin myös erään runsaan kympin hintaisen Nelly-löydön, jonka pyysin siskon klikkaamaan mukaan tilaukseensa. Sinivalkoraidallinen mekko on merkiltään Rare Fashion ja tuo pitsiselkäosa on ihan huippu. ♥ (Kuontalo näyttää btw jokseenkin kummalliselta. Onkse muka oikeesti noin punertavan läiskikäs??!)

Klo 14.11

Klo 14.11
Kotona laitoin teepannun porisemaan ja istuin koneelle naputtelemaan työjuttuja.

Klo 18.04

Klo 18.04
Lisää teetä ja blogin päivitystä ynnä muuta surffailua netissä.

Klo 20.16

Klo 20.16
Illaksi kotikotiin, yksin tällä kertaa.

Klo 20.58

Klo 20.58
Blogien lueskelun lomassa hihittelin Dharmalle, joka oli jokseenkin levoton.

Klo 21.53

Klo 21.53
Saunaan. Edellispäivänä värjätyt hiukset saivat kaivattua kosteutusta L’oreal Elvital Nutri-Gloss -hiusnaamion muodossa. Ostolakossa on kehunut kyseistä naamiota useasti, oli siis ostettava se kokeiluun kun se jossain tuli vastaan. Toimiva tuote kyllä, harmi kun sitä ei enää valmisteta.

Klo 01.05

Klo 01.05
Unimaailma kutsuu, Miskakin tassutteli jostain unikaverikseni. Extrapatteri lämmitti kyllä mukavasti, mutta yritti myös vallata puolet mun tyynystä yön aikana.