Taas alkaa olla yksi viikonloppu takanapäin, hujahtavat kyllä ohi aina sellaisella vauhdilla että huh huh. Lauantain vastaisen yön olin pitkästä aikaa töissä enkä malttanut koko lauantaita käyttää nukkumiseen, mikä “kostautui” viime yönä ja vetelin onnellisena unta palloon kevyet kaksitoista tuntia. Hullua kyllä, tälläkin hetkellä mua ihan oikeasti väsyttää. No, jospa tänään pääsisi ajoissa untenmaille ja saisi päivärytmiä edes vähän paremmaksi.

Aurinko laskee

Eilen ajeltiin alkuillasta kullan kanssa kotikotiin maalle. Aurinko paistoi pitkästä aikaa, mutta lisäksi oli ihan mieletön sumu! Kasitiellä ajellessakin välillä tuntui kuin olisi ollut jossain toisessa ulottuvuudessa, kun ympärille ei nähnyt mihinkään suuntaan pariakymmentä metriä edemmäs. Jännä fiilis, sanoisinko. On kyllä aika ikävä aurinkoisia päiviä, jotenkin tänä vuonna tammikuu on ollut päivä toisensa jälkeen täynnä harmautta. Ehkä helmikuussa helpottaa jo?

Peltonen

Maalla ohjelmaani (kulta ei suostunut lähtemään mukaan…) kuului mm. hiihtämistä, sinivalkoiset Peltoset sain 11-vuotiaana ja hyvin palvelevat edelleen satunnaisilla hiihtolenkeillä lähipeltojen ympäri. Ehdin eilen vielä sivakoida parinkymmenen minuutin lenkin ennen kuin pimeä laskeutui, ja samalla sain testattua yhden tämän talven alennusmyyntien parhaista ostoksista, Boy-cotin mustaturkoosin toppapuvun.

Aivan loisto-ostos kyllä, ei voi muuta sanoa! Puku tuntuu kevyeltä mutta on todella lämmin, taskuja tarpeeksi (ja saa kunnolla kiinni), takissa korkea kaulus + huppu, housujen lahkeissa lumilukot – ja mikä parasta, hinta ei saanut pyörtymään kuten tuollaisten kunnon talvivaatteiden kohdalla yleensä (esim. Haltin kiva mintunvihreä takki oli 349e alennuksessa).

Torkut sohvalla

Illalla saunottiin, syötiin ja makoiltiin sohvalla. Miska änki hellyydenkipeänä syliin saman tien kun takapuoli kosketti sohvaa ja olisi tahtonut viettää siinä koko illan. Mennessämme nukkumaan oravanhäntä keikkui määrätietoisesti kohti sänkyä ja yöseura oli taattu. Muuten tuon karvapallon kanssa uinumisessa ei ole ongelmaa, mutta kun aamuyöstä on pakko aina tulla tunkemaan nenää jommankumman naamaan…

Dharma

Neitikin oli paikalla, kuinkas muuten. Illan ja yön Dharma nukkui ylhäisessä yksinäisyydessään, mutta tänään piti saada seuraa. Dharma innostui kullan heiluttamasta laserista, jonka pistemäisen valon perässä kissa juoksi vartin verran ihan into piukassa. Leikin loputtua ihmetys oli suuri, ei vissiin neiti oikein hiffannut mihinkä se piste yhtäkkiä vain katosi – seurasi pari surkeaa maukaisua ja nurkkien koluamista josko “leikkikaveri” olisi vielä jostain löytynyt.

Serj Tankian – Elect The Dead [2007]