Uudet kuviot valtaavat työelämäni lisäksi myös tämän blogin: pitkään tekeillä ollut uusi ulkoasu on vihdoin ja viimein valmis! Prosessi oli tavallista pidempi, ja idea ehti muuttua monta kertaa matkan varrella. Tällainen sieltä lopulta syntyi, tällä mennään nyt toistaiseksi – kunnes taas kyllästyn. :) Muutama pikku juttu täytynee fiksata vielä myöhemmin, mutta mitään isoja bugeja ei pitäisi olla. Kommenttiboksiin sopii toki ilmoittaa, mikäli jollain masiinalla blogin lukeminen on turhan vaikeaa.

Ajastaika v4.0

Siinäpä vielä muistoksi ruutukaappaus edellisestä ulkoasusta, mukavan yksinkertainenhan tuokin oli. Seuraavaksi työjonossa onkin sitten hautajaiskuvien käsittelyä, lisää blogileiskoja ja vähän kaikenlaista muutakin graafista juttua… Mutta nyt unten maille, jotta olisi edes pieni mahdollisuus herätä aamulla virkeänä duuniin. Hyvät yöt!