Terveisiä Vepsäläiseltä!

Siellä vietettiin tänään uusitun myymälän VIP-kutsuvierasiltaa (ts. mukaan pääsi ihan vaan sillä että osasi paikalle eksyä), jonka järjestelyissä oli mukana myös Divaani. Olin vastaavassa tapahtumassa viime syksynä äiti seuranani, joten päätin lähteä tälläkin kertaa inspiroitumaan. Äitiä tosin en saanut mukaani, mutta sen sijaan nakitin rakkaan avomieheni seuralaisekseni.

Aloitimme nappaamalla tarjoilupöydästä mukaamme juotavaa sekä pikkunaposteltavaa, joiden kera istuuduimme aivan mielettömän upeiden nahkasohvien syleilyyn. Tuollaiset kun joskus saisi omaan kotiin! Punaisen sävy oli juuri täydellisen pehmeä (sekä vaikea saada kuvaan oikein) ja sohvien muoto ihanan simppeli, lisäksi niissä oli vielä hyvä istuakin. Tykkäsin myös tuosta sohvapöydästä, vaikken yleensä mistään lasisista pöydistä välitä. Mutta tuo oli hurmaava kaikessa yksinkertaisuudessaan: se oli kuin pitkä levy, joka oli taivutettu seisomaan jaloillaan pöydän malliin. Voisikohan tuollainen toimia pleksistä tai vastaavasta tehtynä?

Toivuttuani sohvien ja levypöydän aiheuttamasta ihastuksesta lähdettiin kiertelemään.


Paljon ihania värikkäitä Fatboy-säkkituoleja.


Joku tämän tyyppinen sänky on haaveissa sitten joskus kun on isompi makuuhuone.


Näistäkin tykkään! Pakko ehkä hankkia tuollaiset tulevaan kotiin, sitten joskus. Sohvapöydän kaveriksi? ;)


Yksi hienoimmista lampuista, jonka olen nähnyt! Tuossa on siis peililevyjä pienten hehkulamppujen ympärillä, ja noita lamppu + levy -komboja oli tuossa lampussa muistaakseni seitsemän peräkkäin. Hurjan kokoinen, mutta todella näyttävä ja todella jännä! Peileissä on värikalvoja tms. jotka saavat aikaan sen, että koko lamppusysteemin väri vaihtelee sen mukaan mistä suunnasta katsoo ja minkälaista valoa on ympärillä. Olisin varmasti jäänyt tuijottelemaan (ja kuvaamaan) tuota useaksi tunniksi, ellei mies olisi repinyt mua kädestä pitäen pois lamppuosastolta.

Laitetaan muistiin: lamppu on Lirio by Philipsin malli nimeltään LUMEN ja sitä saa myös hieman lyhyempänä viiden lampun versiona. Hinta useampi sata euroa, taisi jopa olla lähemmäs tonnin.


Läähätin lisää lamppuja: pitkäaikainen unelmani Block Lamp sekä uudempi ihastus Work Lamp.


Tässä vaiheessa seuralainen alkoi jo vähän väsähtää ja/tai tylsistyä.


String-hyllynkin huolisin omakseni oikein mieluusti, väri tosin olisi hankala päättää…


Viimeiseksi iskin silmäni Ekobon bambukulhoihin, joita olisi tehnyt mieli kantaa kotiin useampi. Erityisesti tuo mintunvihreä houkutteli, ehkä mulla on joku kausi menossa?! Harkitsin vakavasti tuollaisen keskikokoisen kulhon ostamista, mutta päädyin illan tapahtuma-alesta (kaikki tuotteet -15 %) huolimatta jättämään sen vielä toistaiseksi kauppaan. Olen nyt alkanut syödä enemmän appelsiineja, ja niille tuollainen olisi aika passeli säilytyspaikka… Arabian ikivanhaan luumukulhoon kun eivät normaalikokoiset appelsiinit mahdu kovin hyvin.

Että sellaista sisustusinspiraatiota tällä kertaa. On se hyvä ettei me olla rikkaita, muuten varmaan ostelisin kotiin kaikkea ihanaa ja olisi jokainen neliömetri tehokkaasti täynnä tavaraa. ;)