Viikonloppu tuli ja meni, sisältäen reissun Helsinkiin shoppailuineen, kuohuvineen sekä nauruineen. Palaan asiaan (ja muutamaan muuhunkin itse asiassa) vielä myöhemmin, nyt ei aivot toimi ei sitten ollenkaan. Väsyttääkin hulluna, pakko kohta painella vaan nukkumaan ja toivoa, että huomenna olisi virkeämpi olo.

Herkkumunakas

Tein eräänä iltana viime viikolla about täydellisen munakkaan iltaruuaksi. Kananmunien sekaan texmex-jauhelihan rönät ja päälle juustoraastetta, aurinkokuivattua tomaattia sekä rucolaa. Helppoa, yksinkertaista ja todella herkullista! Mausteilla sai määriteltyä suunnan kevyesti tuliseksi, eli sellaiseksi että maistuu muttei suussa hohkaa parin palan jälkeen. Toimii.

Erotin

Ylemmässä kuvassa aikoinaan tädiltä Ameriikan tuliaisiksi saatu pieni paistinlasta ja alemmassa kuvassa sen kaveri, joka myös on mun mielestä yksi kätevimmistä apuvälineistä keittiössä. Tuolla siis saa eroteltua keltuaisen valkuaisesta, nopeasti ja vaivatta. Muutamia vuosia myöhemmin ostin samanlaiset äipälle lahjaksi Stockalta, taisi maksaa kolme tai neljä euroa. Suosittelen.

Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään

Ajatus siitä, että jollekin rakkaalle ihmiselle (tai kissoille!) kävisi jotain. Elämän epäreiluus. Väsymys yhdistettynä päivään, jolloin mikään ei onnistu. Jos oikein turhautuu jostain asiasta. Tyhjä olo, sellainen kun mikään ei tunnu miltään. Yksinäisyys.

En itke enää yhtään niin paljon kuin aiemmin ollessani yksinäisempi, toimiva parisuhde kokoaa mielen ja saa olon yleisesti positiivisemmaksi. Voi kunpa jokainen meistä löytäisi sellaisen kumppanin, jonka kanssa päivät ovat ennemmin täynnä naurua kuin itkua!