Hymy naamalla

Olin torstai-illalla Feline seuranani jokirannassa Heineken Style Nuggetsin avajaisissa. Tarjolla oli tietystikin Heinekeniä, mutta myös siideriä ja skumppaa sekä pientä haukkapalaa. Ihastuin noihin pieniin mansikkaleivoksiin, söin niitä varmaan kymmenen ja olisin taatusti pystynyt mussuttamaan toiset kymmenen lisää…

Heineken Style Nuggets

Tämä Suomea kiertävä juomaa, muotia ja musiikkia tarjoileva konsepti on pystytettynä Varvintorilla 23.7. asti, josta se jatkaa matkaansa Ouluun. Tapahtumasivujen oma kuvaus kuuluu näin:

Heineken Style Nuggets on paikka, josta saa tyylejä nugetteina, pieninä herkkupaloina. Pikaruokalan puitteilla leikkivässä apparel dinerissa tarjoillaan erilaisia komboja. Voit istahtaa loosiin ja tilata vaikka oluen ja kengät. Tai oluen ja paidan. Tai vain oluen.

Tyylinugetteja

Muotipuolesta vastaa My o My ja valikoimassa on mm. Comme des Garçons -lompakoita (ihan mahtavat neonvärit!), Melissa-muovikenkiä sekä t-paitoja esim. Sonia Rykieliltä ja Helmut Langilta. Lisäksi tarjolla on kynsilakkoja, Vivienne Westwood -juomapulloja ja muuta sellaista. Hymyilyttävin on ehkäpä Archie Grand -muistikirjat, joita tuolla oli mm. teksteillä Shopaholics I met and liked, Bloggers I met and liked ja Lovers I had and liked. Harmi kun ei ollu tarvetta muistikirjalle. :P

Neonlompakko
Kumikiilat
Vaatetarjontaa

Melissoja oli pakko lopulta kokeilla, mutta ballerinat eivät mun jalkaani sopineet. Sandaalit taas olivat turhan samantyyppiset kuin jalassani olleet, aikoinaan DinSkosta ostetut gladiaattorit ja kiilakorkoja ei näille jaloille kannata tuollaisilla hinnoilla ostaa. Hauskalta nuo muovikengät kyllä tuntuivat jaloissa ja käytännöllisyyttä ei ainakaan puutu, kun Melissat voi pestä vaikkapa Fairylla.

Ballerinat testissä
Look-a-likes?
Vois huomaamatta lähteä kotoa eriparikengillä!?

Pientä purtavaa

Torstaina oli illallakin vielä sen verran lämmin, että käydessäni kotona kääntymässä töitten jälkeen päädyin heittämään päälleni muutama vuosi sitten tilatun pääkallomekon, oli muuten aivan ekoja ASOS-tilauksiani. Tyllihameen kun heittää alle, niin helmakin saa vähän muotoa ja muhkeutta. Kaveriksi sitten vaan isot aurinkolasit, sandaalit, ruskea nahkaveska sekä pikkukuohari sposored by HSN.

Pääkalloja ja Freixenetiä

Varvintorilta lähdettyämme käytiin vielä ajelemassa Förillä joen toiselle puolelle kauppaan ja takaisin. Olisi ihana asua tai käydä töissä niin että voisi istuskella Förin kyydissä useamminkin, nyt kun ei kovin montaa kertaa kesässä tule niillä hoodeilla liikuttua.

Föri
Fingerporia Förillä
Suojapuomiin ei saa koskea

Tänään olisi tarkoituksena mennä piknikoimaan Kupittaanpuistoon, mutta saas nähdä nyt miten tuo sateinen kesäkeli tuosta muuttuu. Ollaan kotikotona käymässä ja täällä ainakin vettä tulee oikeen kunnolla, voihan tietenkin olla että Turussa sää onkin selkeämpi ja kuivempi.

(Kameran takana joko minä itse taikka Feline.)