1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Kiitosta vaan siis Felinelle haasteesta! Mun puolesta tänne suuntaan saisi heitellä haastetehtäviä useamminkin, tällaisten tekeminen on kivaa vaihtelua normibloggaamiseen. Mistään Top 10 Award logosta mulla kyllä ei ole mitään hajua… Logoa tai ei, tässä tulee mun kosmetiikkasuosikkien TOP10!

1. Lempituoksuni ovat Escada Moon Sparkle (kesän ’08 kausituoksu) sekä Sarah-Jessica Parkerin SJP NYC. Rivin jatkoksi liittyy suurella todennäköisyydellä Escadan tämän kesän tuoksu Taj Sunset.

2. Herbina Biohajoava Ruusuvesi on paras ja ihanin kasvovesi, jota olen koskaan kokeillut. Maailmani saattaa ehkä luhistua hetkeksi sitten kun tämä joskus poistuu markkinoilta.

3. Avène High Protection Cleanance Sunscreen SPF30 suojaa kesäistä sekaihoa. Ei mikään edullisin hankinta naamarasvaksi, mutta on kyllä hintansa väärti.

4. Blondin on luotettava hopeatuotteisiin, oma valintani oli nettitutkailujen perusteella Four Reasons. Pesen hiukset Silver Shampoolla noin kerran viikossa ja annan vaikuttaa useamman minuutin, muilla pesukerroilla pyyhekuivan kuontalon viimeistelee Silver Mist -suihke.

5. Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster tuo hiuksiin kiiltoa ja nopeuttaa kuivumista. Tuoksu on myös tigimäiseen tapaan karkkimaisen ihana (ja joo tiedän, on niitä karseitakin tuoksuja Tigiltä koettu).

6. Värjäyksen rasittamille hiuksille kotimainen XZ tarjoaa loistovälineet, Xylitol tehohoito sekä elvyttävä tyrniöljyhoito. Jälkimmäisen ostin jostain alelaarista, tiedä sitten oliko se poistuva tuote vai miten. Kannattaa kokeilla, mikäli jossain tulee vastaan!

7. Mukavasti pientä lisäkuohkeutta hiuksiin saa Tigi Bed Head Small Talk -tökötillä, joka mun mielestä toimii parhaiten puolikuiviin hiuksiin laitettuna. Eikä mustikantuoksu ole todellakaan miinus!

8. Kesämeikkini perusta tänä vuonna (ja epäilemättä myös tulevaisuudessa) on Lumene Arctic Sun Mineral Bronzer sävyssä 3 Intiaanikesä – tätähän on jo hehkutettu kertaalleen. Meikkivoidekautena ehdoton kiinnittäjälempparini on ollut vuosia samaisen merkin Skin Couture Loose Powder, sävy 0 Kosketus – Translucent. Jälkimmäistä ei enää taida saada mistään, joten seuraavaksi on kokeiltava nykyistä seuraajaa. Onneksi tuollainen irtopuuteripurkki kestää pitkään!

9. Silmämeikki onnistuu nopeasti ja helposti näillä kahdella luomivärillä, MSCHIC SkunkLook ja Rimmel Colour Rush Matte White.

10. Huulirasva-addiktin ikisuosikki on Mirame Medilip (nykyään Blistex), rohtuneisiin huuliin aivan ässä! Uudempi ja hoitavampi suosikki on ACO FACE cerat, jota K-serkku suositteli ja sattumalta sitä sai talvella jollain kupongilla Myllyn Apteekista. Ostan varmasti jatkossakin.

* * * * * * * * * *

Jaaaa lopuksi vielä haastan Desthean, Kaksi yhden hinnalla Riikan ja Jennan, Eevan, Anna-Elinan, Lotan, Encen, Marian, Elinan sekä Soilan kertomaan omat kosmetiikkasuosikkinsa.