Tervetuloa

Tänään on erinomainen päivä kirjoittaa eräästä viime lauantain tapahtumasta, nimittäin tänään Salossa ovensa avasi uusi naistenvaateliike Superupee. Ei mulla yleensä ole mitään hajua edes täällä Turussa tapahtuvista asioista, mutta Superupee sattuukin olemaan kaverini Santun oma putiikki! Jolle mä itse asiassa suunnittelin logon. :) Lauantaina vietettiin siis VIP-avajaisia, tämä postaus olkoon vähän niin kuin virtuaalinen kierros Superupeessa.

Näyteikkunaa

Kenkäosasto

Valikoimassa on siis vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille – suloisia mekkoja, huimia korkoja, jänskiä koruja. Tuotteet ovat erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja perusketjuliikkeille, kadulla ei varmasti tule montaa samanlaista vaatekappaletta vastaan ja mikä parasta, lystistä ei kuitenkaan tarvitse maksaa itseään kipeäksi!

Kenkiä, laukkuja

Laukkuvalikoimaa

Lisäksi tarjolla on suomalaista designia: mm. Satu Kallio Designin ja Onnela Designin laukkuja, titiMadamin kaulakoruja sekä Ammiinan pussukoita. Tänään myyntiin tuli myös erikoiserä herkullisia mekkoja Oh Molly! -blogista tuttuun tyyliin, harmi etten itse ehtinyt paikan päälle katsomaan mallistoa ja sovittamaan parhaita paloja päältä. Työ häiritsee vapaa-aikaa, as usual.

Sovitus

Liiketila on kohtuullisen kokoinen ja tuotteet oon saatu esille ihanan ilmavasti. Perällä olevan korokkeen seinän väriksi Santtu on valinnut turkoosin ja sopii kyllä tilaan kuin nenä päähän! Samaisella korokkeella sijaitsee myös sovituskoppi, jonka jätti-isoa hopeareunaista peiliä aloin heti himoita… Verhon kuosi kruunaa kokonaisuuden, parempaa kangasta en osaa tuohon edes kuvitella.

Vinyylikulhot
Mielikuvituskirahvista tuttuja vinyylikulhoja. Löytyy meidänkin taloudesta!

Ihania koruja

Koruja oli vaikka minkälaista, niin paljon kaikkea ihanaa etten lopulta osannut ostaa niistä mitään (tapahtuu nykyään aika usein). Alimmassa kuvassakin näkyvää (oikeassa reunassa) lintujen koristamaa tuplasormusta kokeilin ja melkein liityin tuplasormusfanien joukkoon. Tyhjin käsin en silti avajaisista lähtenyt, mutta The Löytö on jotain niin upeaa että ansaitsee aivan oman postauksensa.

Pussukoita

Jonkun tuollaisen Ammiinan pussukan ajattelin hankkia, mikäli tulee tarve pikkupussukalle (noita on siis kahta kokoa). Jossakin vaiheessa näin tapahtuu väkisinkin, kun ottaa huomioon että nykyiset pussukkani ovat jotain Seppälä-/H&M-laatua useamman vuoden takaa. Kuvassa pussukoita hypistelemässä avecini Desthea.

Tarjoilut

Putkiradio

Tilaisuuden tarjoilupuoli oli lauantaina hyvin avajaisiin passelia: kuohuvaa juomaa ja pientä naposteltavaa sekä makeana että suolaisena versiona. Keli vaan sattui olemaan aivan järjettömän kuuma ja hiostava, joten enemmistö vieraista varmastikin keskittyi nestetankkaukseen. Illan aikana kuultiin myös livemusiikkia, kun paimiolainen Putkiradio heitti pienen Superupee-aiheisen keikan.

Takaseinä

Superupee, Annankatu 10, Salo. Liike avoinna ma-pe 10-18, la 10-16.
Nettikauppa osoitteessa superupeena.fi.

Lykke Li – Wounded Rhymes [2011]