Päivä 30 – Soittolistallani

Tehosoitossa

Viime aikoina soittimessa on kiertänyt oikeastaan samat levyt koko ajan. Välillä soittoon on eksynyt joku satunnainen poikkeus, mutta näillä ollaan pitkälti menty.

 • The Sounds: Something To Die For
  Ehdottomasti tämän kesän lempialbumi! Saattaa olla, etten koskaan kyllästy tähän.
 • Lykke Li: Wounded Rhymes
  Lyken uusinta hehkutin jo keväällä. Harmittaa että myöhästyin Flow-lippujen hankinnasta enkä tällä kertaa näe neitoa livenä!
 • Viikate: Noutajan valssi
  Poikien ihkaensimmäinen albumi on itse asiassa suht uusi tulokas levyhyllyssäni, mutta viihtyy soittimessa hyvinkin usein. Yönseutu, ahh! ♥
 • Scandinavian Music Group: Näin minä vihellän matkallani
  Random ostos kevään Hulluilta Päiviltä. Vaikka SMG ei ole suurin suosikkini, kokoelma on leppoisaa kesämusiikkia ja sisältää omat suosikkini (tosin 2009 versioina).
 • Serj Tankian: Imperfect Harmonies
  Serjin kakkoslevy on huippu! Ja tänään lähti se ykköslevykin tilaukseen…
 • Scars On Broadway: Scars On Broadway
  SOAD-henkeä lisää, kesäkuisen keikan jälkeen innostuin kuuntelemaan näitä (sekä itse System of a Downia) entistä enemmän.

Lisäksi kuuntelen välillä toki radiota tai koneelta jotain, mutta tällä hetkellä suurin innostus koskee juurikin perinteisten cd-levyjen kuuntelemista. Varsinkin kun kaikkia vanhoja suosikkeja bongaa älyhalvalla jostain poistolaareista!

BONUS: Osaako jo googlettamatta sanoa, miltä em. levyltä – tai jopa mistä biisistä – otsikon pätkä on? Arvatakin toki saa. :)

The Sounds – Something To Die For [2011]