Tapahtumien tiimellyksessä blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle kuluneella viikolla, monta postauksen aihetta olisi takataskussa mutta aika on taas vaihteeksi kortilla enkä tiedä milloin ehdin naputella jutut valmiiksi. Koska mulla ei ole valmiina myöskään mitään kuvia käsiteltynä, tämän väliaikatiedotteen kuvituksesta vastaa Stylorectic-blogista lainatut kuvat.

Löysin kyseisen blogin vasta hetki sitten ja selasin sen melkein samalta istumalta läpi. Varsinkin tulevaa syksyä ajatellen sain ehkä noin tuhat inspiraatiota pukeutumiseen! Ehdoton suosikkini on tuo yllä oleva, kombo on mun mieleen just eikä melkein. Vaan miten saisin sovellettua jakun omaan pukeutumiseeni?! Olen himoinnut harmaata/vaaleaa jakkua jo pidemmän aikaa, mutta kaikki ovat näyttäneet mun päällä siltä että olen nyysinyt yläosan tiukkapipoiselta toimistoleidiltä. Neuvoja otetaan mieluusti vastaan!


Kyseisellä neidillä on myös hiukset sitä laatua, että kateeksi käy. Juuri sopivan platinainen blondi kivasti feidaavalla juurikasvulla, ei mitään tasaista palkkia juuressa kuten omassa päässäni. Huokaus, miten oma kuontalo tuntuukin aina vihoviimeiseltä mopilta, kun taas kaikilla muilla on aina superihanat ja täydelliseltä näyttävät hiukset?

Osaisikohan jonkun tuollaisen reikäpaidan toteuttaa itse? Näyttää ihan hemmetin hyvältä mustan ja harmaan liitto, erityisesti platinatukkaan yhdistettynä. Ja tuosta setistä tuli muuten mieleen, että olen alkanut haaveilla matalavartisemmista prätkäsaappaista (apua!). Viime talvena hankitut pitkät versiot ovat aivan loistavat kylmemmillä keleillä, mutta nyt vielä ne ovat aivan liian hiostavat (vaikka kävin tänään kyllä silittelemässä niitä varastossa, ihan vähän vaan). Kathy-mallia saisi kyllä edelleen sinä lyhyempänä versiona, mutta toisaalta voisi ehkä tutkailla muidenkin merkkien valikoimaa. Vinkkejä otetaan vastaan tässäkin asiassa.

Translation: Stylorectic is a blog full of inspiration! I love her style and the perfect platinum blonde hair. The first picture is my fave, the combination of clothes and accessories just couldn’t get any better. Wish I looked this amazing in the autumn.

(All images from Stylorectic.)