Kevyt pieni syysmyräkkä ulkona! Parvekelasit vaan heiluu tuulessa ja sade piiskaa ikkunoita. Ei enää aamulla samanlaista keliä, jooko? Ah ihana työmatkapyöräily, onneksi ei ole kuin kolmisen kilometriä suuntaansa. Eipähän tarvitse miettiä mitään kivaa asua päälle, kunhan menee mahdollisimman mukavasti sadevaatteiden alle niin hyvä on. Bussia en ajatellut käyttää ennen kuin a) maa on niin jäinen että fillarilla kaatuminen on todennäköisempää kuin pystyssä pysyminen tai b) muutetaan kauemmas. Saa nähdä kumpi tapahtuu ennen.

Oksa
Pyöreä sänky ja hyllytikkaat
Pyöreä sänky vois olla kiva! Paitsi ehkä hankala saada sopimaan seinän viereen…

Muihin asioihin. Tarkoitukseni ei ollut päivitellä syksyistä sadesäätä tai sen aiheuttamia rajoituksia vaatevalinnoissa, vaan rupatella lause taikka pari sisustusillasta, jossa olin elokuun viimeisen päivän iltana äitin avecina. Alkumaljat juotiin Isku Interiorin puolella samalla kun kuunneltiin katsausta tämän syksyn sisustustrendeihin. Virallisen osuuden jälkeen seurasi kierros seinän takana Isku Kodissa, jossa sai omaan tahtiin ja ihmetellä sisustusvermeitä.

Pöllötyyny
Pöllön harmaa kangas oli ehkä pehmeintä ikinä.

Tässä taloudessa haaveillaan jo aika lujaa uudesta (omasta!) kodista, josta saisi tehdä juuri sellaisen kuin haluaa. Nykyinen pikkukaksio on alkanut tuntua yhä selkeämmin välivaiheelta ja olisi aivan mahtava päästä jo asuttamaan omaa kotia (ja makselemaan omia lainanlyhennyksiä). Iskussa katselin kaikkea nimenomaan sillä silmällä, mitä elementtejä toivoisin tulevassa kodissa olevan – tietysti sellaisia mistä me kumpikin miehen kanssa pidetään.

Pallolamppua jos jonkinlaista
Vielä seinäversiokin pallosta

Mitään sen erikoisempaa sisustusoivallusta en illan aikana saanut, mutta noihin Ball-valaisimiin iskin silmäni heti kun ne näin. Erityisesti seinämallin hankkiminen houkuttaisi, kaksin kappalein eli sängyn kummallekin puolelle lukuvaloksi. Vaikkapa oranssit lamput vaaleaa seinää vasten! Tai punaiset harmaalla taustalla. Mikä jottei musta tai valkoinenkin. Voi että kun tietäisi vähän minkälainen meidän tulevaisuuden makkarimme tulee olemaan!

Päivän peiliasu 31.8.2011

Loppuun vielä hieno asukuva peiliosastolta. Iskussa päällä oli t-paita Lindex, lintujakku H&M Divided, hakashame MTWTFSS, sukkikset Seppälä ja mokkakengät Vagabond. Korvikset by Desthea, tuoksukaulakoru Kaipaus ja sormus Kalevalakoru. Vakava ilme mallin oma.

Pakko muuten kehua tilaisuuden ruokapuolta, josta en näköjään ottanut yhtään kuvaa – oli niin hyvää ettei ehtinyt kameraa kaivaa laukusta. Kutsussa luki tarjolla olevan pientä iltapalaa tms. ja todellisuudessa lautaselle sai lappaa sellaista kanakasvispaistosta ja superhyvää salaattia (mm. melonia, tuoretta ananasta!), juomavaihtoehtoina vissyn lisäksi sekä puna- että valkoviiniä. Ruokaa oli ehkä pienen armeijan tarpeiden verran ja se oli niin hyvää, että suunnilleen jokainen kävi hakemassa vielä toisenkin kierroksen. Vesi tulee kielelle, kun vain muisteleekin…

The Knife – Deep Cuts [2003]