Äkkiä vähän kuun alkupuolelta kissa-aiheisia kuvia kehiin ja sitten suorinta tietä unten maille. It’s been a long day… Ja huomenna on vasta torstai! Kuka ihme keksi, että vuorokaudessa on VAIN kaksikymmentäneljä tuntia! Suunnaton vääryys, niitä saisi olla ainakin kolmekymmentä että ehtisi kaikkea mitä tahtoisi. Tai ehkä se on vaan valinnoista kiinni.

Miska pihalla
Miska pesee

Siinäpä meidän oma pörrökasa-oravanhäntä-villahousu eli Miska. ♥ Dharma oli jossain karkuteillä, joten neidistä ei tällä kertaa ole kuvamateriaalia. Kissat olivat viime viikolla roudanneet pihaan ihan sananmukaisesti kissan kokoisen rusakon! Siitä ei ole tietoa kumpi sen oli kiinni saanut, mutta aika hyvin kymmenvuotiailta kateilta että nyt tuovat ensimmäisen kerran näytille jotain niinkin isoa saalista. Oli muuten kiva saada kuvaviesti maukujien tempauksesta kesken ruokailun..!

Siirrytään ystävien S & A luokse, jossa kissaperhe on vastikään kasvanut yhdellä.

Minni
Minni.

Pate
Pate.

Kuin kaksi marjaa?
Tähän ei ehkä voi sanoa muuta kuin LOL XD – ilmeet!

Nanna ja pingispallo
Nanna ja väsymys
Ja tässä uusin tulokas, Nanna. On se pieni!

Nanna ja silmäpussit

Nanna on ensimmäinen kissa, jolla olen nähnyt noin infernaaliset silmäpussit. Pikkukissalla siis silmäpussit suurenee mitä väsyneemmäksi neiti tulee. Ja lopulta torkahtelee tietysti ihan mihin vain, esimerkiksi siskon syliin. Kuvasarjan jatkona oli vielä vertailukuva kummalla on pahemmat silmäpussit, Nannalla vai seitsemän aamuvuoroa putkeen tehneellä murulla, mutta en ehkä olisi saanut lupaa kuvan julkaisuun. Sorry.

Unta palloon I
Unta palloon II
Unta palloon III

Tuntien taukoamattoman hölötyksen jälkeen lähdimme kotiin. Kissatkin olivat väsähtäneet meihin aikaa sitten ja nukahtaneet kuka minnekin. Nukkuva kissa on taatusti yksi ihanimmista asioista maailmassa! Voi kunpa voisin ottaa kotikotoa kissat meille asumaan, mutta eivät ne taitaisi pientä kerrostalokämppää kauheasti arvostaa.

Onnea on kissaystävä jos toinenkin.