Se on syksy nyt, virallisesti ja todellisesti. Ihanaa! ♥ Kunpa vaan saisin muutettua päivärytmini sellaiseksi, ettei koko aikaa tarvitsisi olla niin väsynyt… Toisin sanoen siis saisi kaikki loput rästihommat alta pois ja ehtisi nukkua öisin enemmän. Nytkin pitäisi jo olla hampaita pesemässä valmiina sukeltamaan unien maailmaan. Enpä siis löpise mitään sen enempää, vaan pläjäytän tähän kuvasatsin elokuiselta lauantailta muutaman viikon takaa.

Oli aurinkoa, oli lämmintä, oli perinteiset kesämarkkinat maalla.


Pääkallolapaset mulle kiitos!


Jos koskaan muutan omakotitaloon, tahdon ehdottomasti risupöllön pihalle vahtimaan.
Markkinoilla oli yhtä jos toista mielenkiintoista – ja tietysti vähintään kymmenen metrilakukojua sekä pari kamalaa trikoorättiä myyvää paikkaa, ne samat jotka kiertää suunnilleen kaikki maakunnan kesätapahtumat. Lakua ostettiin mutta trikoot ja muu krääsä jätettiin väliin. Yhdessä kojussa oli edelleen myynnissä sitä samaa laukkua, jonka ostin viime vuonna, myyntipaikka oli jopa täsmälleen samassa kohtaa. Tarjous oli niin ikään sama: kuudella eurolla olisi siitä saanut loistoveskan! Ehkä mun olisi pitänyt ostaa varalle toinen?


Livemusiikkia ja innokas fani.Yksi pieni ostos tuli sentään lakujen lisäksi tehtyä ettei tarvinnut tyhjin käsin kotiin lähteä, mutta en sitten olekaan muistanut siitä ottaa kuvaa. Palataan aiheeseen tuonnempana, se mun on ehdottomasti näytettävä eikä vain kerrottava. Nyt hilpaisen nukkumaan, tämän päivän siivouksen jäljiltä sängyssä odottaa puhtaat lakanat. ♥ Ja oi onnea, että huomenna on perjantai!