Kiitos Perfektionismi-blogin havahduin ajattelemaan puolentoista kuukauden päässä siintävää joulua jo nyt, ja siitä inspiroituneena päätin väkertää oman pienen listani joululahjatoiveista. Tänä vuonna olen siis huomattavasti aikaisemmassa kuin kahtena edellisenä vuonna. Edistystä, edistystä – ehkä joulupukki nyt kuulisi toiveeni paremmin?

Astiakaappiin

Ensin muutama astiatoive. Siniset Iittalan Taika-mukit kaapissa on jo, mutta isoja 6 dl kulhoja (1) kaipaan edelleen. Keksin jossain vaiheessa alkaa kerätä hienoja mukipareja, siis jokaista mukia hankin aina vain kaksi kappaletta. Vielä pienehköön kokoelmaani toivottaisin lämpimästi tervetulleeksi esimerkiksi parin mustia Taika-mukeja (2) tai Marimekon valikoimasta vaikkapa Kaiku-, Siirtolapuutarha- tai Hetkiä/Moments-kuosisen mukiparin (3). Myös Siirtolapuutarha-tarjoilukulhoa (4) olen katsellut sillä silmällä siitä asti kun sen ensimmäisen kerran näin.

Sisustuksellista

Sitten hieman sisustuksellista puolta. Design House Stockholmin mahtavasta Block-lampusta (5) haaveilen aina vaan, myös saman merkin Work lamp (6) miellyttää silmää. Lehtitelineeksi tahtoisin ehdottomasti Minus Tion mustan City Sundayn (7). Säilytyskoriksi ottaisin ilolla Muuton kierrätyshuovasta tehdyn Restoren harmaan version (8), siinä olisi kätevä viedä esim. lehdet paperinkeräykseen. Kylppärin suihkuverhoon kaipaisin särmää Marimekon tyyliin (9), Kaiku tai Hetkiä/Moments olisivat kumpikin loistovaihtoehto pieneen suihkutilaan.

Kertokaahan tekin, rakkaat lukijat, mitä toivoisitte joulukuusen alta löytyvän!

(Kuvat: Iittala, Marimekko, Finnish Design Shop.)