Viime viikon saikkupäivinä en tukkoisena oikein muuta jaksanut tehdä kuin istua koneella (ja siinä sivussa niistää noin viiden minuutin välein sekä juoda litroittain teetä). Ah ihana flunssa, joka onnistui iskemään jo toistamiseen tänä syksynä! Keuhkoputken- ja korvatulehduskombon lisäksi, luonnollisesti. Jostain syystä mun vastutuskyky on ollut viime aikoina aivan olematon, vitamiineista huolimatta. Pitäisi ilmeisesti lisätä jokapäiväiseen elämään vähän monipuolisempi ruokavalio ja tarpeeksi ulkoilmaa… Nyt tietysti on liikkuminenkin jäänyt aika vähälle, kun koko ajan on pientä kröhää ja fillarikin nököttää kellarissa.

Pää oli täynnä räkää, mutta uuden ulkomuodon blogille sain sieltä sentään pakerrettua ulos! Pientä fiksaamista on edelleen, mutta pääasiassa kaiken pitäisi näkyä kuten on tarkoitus – jopa IE:llä. Vähän erilaista leiskaa tällä kertaa, lumen kaipuussani halusin jotain edes etäisesti talvista kuvaa kehiin siltä about ainoalta pakkaspäivältä tänä talvena.

Ajastaika v6.0

Muistoksi vielä screenshotti edellisestä ulkoasusta, kuten mulla on ollut tapana laittaa. Tuo simppeliäkin simppelimpi kokonaisuus taisi aiheuttaa sen, että olin aika kyllästynyt leiskaan jo parin kuukauden jälkeen. Harmi, kun ei ole enempää aikaa että voisi väkerrellä uusia kuoria useamminkin kuin pari kertaa vuodessa.