En ole kertaakaan ollut ihan oikeasti innoissani H&M:n yhteistyö- tai kampanjamallistoista, tai no Sonia Rykielin neuleiden takia kyllä raahauduin silloin lauantaiaamuna yhdeksän maissa lumipyryssä kaupunkiin. Aina olen mallistot selannut läpi ja monista mulla onkin joku vaate kaapissani, mutta ne ovat aleista hankittuja – muutama vuosi sitten yhteistyökamppikset eivät tainneet olla niin suosittuja kuin nykyään.

Mutta! Nyt on kerrankin tulossa todellakin kiinnostava mallisto. The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvasta inspiroitunut erikoismallisto käsittää tummia sävyjä, nahkaa sekä mielenkiintoisia leikkauksia – tähän neitiin iskee ihan kympillä! Toisin kuin kaikki lanvinjimmychooversacet, jotka vain ovat olleet not for me.

H&M Dragon Tattoo collection

Eniten mallistosta himottaa Natan stailaamat aitonahkaiset housut (99e), mulla oli joskus lukioaikoina tekonahkapökät ja hyvin ne sai toimimaan ihan arkipukeutumisessakin. Toinen must have olisi pitkä takki (59,95e), jossa yhdistyy kaikki mitä olen villakangastakilta kaivannut: pituus, huppu, jännä vetoketju. Materiaalina 60% villaa, 30% polyesteriä ja 10% muita kuituja, ei siis yhtään hullumpaa.

Oikeastaan koko mallisto on mieleeni ja voisin lykätä sen kokonaisuudessaan tähän, mutta nostetaan nyt vielä muutama kivempi juttu esiin. Nahkaranneke näyttää kivalta ja on tosi edullinen (4,95e). Repaleinen t-paita (14,95e) on kauniin sävyinen ja 100% puuvillaa. Harmaa epäsymmetrinen neuletakki (24,95e) olisi täydellinen lisä talvigarderobiini, leikkaus on mahtava ja materiaalikin ok: 50% puuvillaa, 25% villaa, 25% polyamidia.

Mallisto tulee myyntiin huomenna 14.12. Helsingissä Forumin liikkeessä sekä nettikaupassa. Saa nähdä jumahtaako Henkkiksen sivut taas kerran puoleksi päivää vai olisiko tämä mallisto sen verran rajatummalle käyttäjäryhmälle, ettei ruuhkaa pääse syntymään vaikka tuotteet suht nopsaan loppuisivatkin.

EDIT 14.12. Kivakiva, kaik män. Missään ei lukenut kellonaikaa, joten ajattelin tietysti sen olevan 9.00 kuten erikoismallistoissa yleensäkin. Ilmeisesti myynti alkoikin jo paljon aiemmin, koska nyt vähän vaille kahdeksan suurin osa mallistosta (ja tietysti kaikki ne mitkä olisi kiinnostanut) on jo loppuunmyyty nettikaupasta. Haista huilu, H&M!

(Logo ja mallistokuvat: hm.com)