Löysinpä vihdoin minäkin paljon hehkutetut Clipperin luomuteet mukiini. Ruokakaupoissa on ollut tarjolla vain jotain perusperusmakuja, jos niitäkään, joten olen odottanut vastaani osuvan vähän jotain mielenkiintoisempaa laatua. Sokos hoiti homman kotiin: jokunen viikko takaperin Clippereitä oli nätisti esillä heti sisään astuttaessa. Ei muuta kuin valitsemaan kiinnostavin maku!

Clipper x 2

Ensimmäisellä kerralla vein kassalle vadelmaisen valkoisen teen, seuraavalla kerralla silmät osuivat lakritsiyrttiteehen. Jälkimmäistä on hehkutettu monessa blogissa ja ainakin tuhat kertaa, että olihan tuota nyt pakko maistaa. Alkuun reaktio oli lähinnä tasoa ööh mitä ihmettä?!, mutta sitten maku kietoi mukaansa. Oivallinen korvike karkinhimoon! Lakritsitee on niin pehmeää ja makean tuntuista, ettei mitään ylimääräistä makeutusta tarvita. Piristää fiilistä ankeanakin työpäivänä. Ja kaiken kukkuraksi teepakettien ulkoasukin on niin ihana, ettei noita tahdo edes kaapissa pitää. Tuo siis piristystä myös keittiön sisustukseen!

Ajastaika suosittelee!

Clipperin Reilun kaupan ja luomuteet mm. Sokokselta, hinta n. 3e. Seuraavaksi voisin kokeilla vaikkapa sitruuna-inkivääriteetä…

Happoradio – Jälkiä 2001-2011