Kaksi yhden hinnalla -blogin Jenna oli tehnyt aivan loistavan listauksen: TOP5 asiat, joita et missään tilanteessa ostaisi vaikka käytettävissäsi olisi kaikki maailman rahat. Tämä ajatusleikki tuntui niin hauskalta, että siihen oli itsekin tartuttava.

Mitä viittä esinettä et ostaisi, vaikka sinulla olisi rajaton määrä rahaa käytössäsi?
  1. Mikä tahansa kuosillinen merkkivaate tai -asuste. Jennankin inhokkilistalla ollut Louis Vuitton -kuosi on pahimmasta päästä.
  2. iPhone. Kun tahdon puhelimen, tahdon sellaisen puhelimen jolla voi soittaa ja jota voi käyttää herätyskellona. Miehen iPhone-elämää vierestä seuranneena en ikimaailmassa ottaisi puhelinta, joka tietyllä tavalla korvalla pitäessä saa äänen kuulumaan mössönä toisessa päässä tai jonka herätystoiminto pelaa miten sattuu. Nokia 4-ever!
  3. Mitään minkä miellän ylihintaiseksi. On kyse sitten vaatteesta, kengistä, tietokoneesta, lemmikkieläimestä – jos se on mielestäni ylihinnoiteltu laatuunsa nähden, en tahdo rahojani sellaisen tukemiseksi käyttää. En vaikka rahaa olisi kuin roskaa.
  4. Hummer on ehkä maailmankaikkeuden rumin auto, siksi. Ja kun puhutaan moottoripyöristä, sama pätee Harley Davidsoniin sekä muihin nojatuoleihin.
  5. Aito turkis missään muodossa. Ei kuolleita eläimiä mun harteille, ei vaikka olisi second handia tai vintagea tai ihan mitä vaan. (Kotikotona taitaa itse asiassa olla isoäidin vanha kettupuuhka ja hyi että se on pelottava!)

Oman listansa (tai linkin kyseisen listan sisältävään blogipostaukseensa) ja/tai heränneitä ajatuksia saa oikein mielellään jakaa kommenttiboksin puolella. Lueskelen mieluusti muidenkin mielipiteitä aiheesta!