Joulu meni jo, mutta yleisön pyynnöstä palataan vielä ohikiitäväksi hetkeksi joulutunnelmiin. Toisin sanoen siis joululahjoihin! En odottanut saavani mitään ihmeellistä, vaan kas kummaa kun joulupukki onnistui jälleen kerran yllättämään. Tänä vuonna tuli jopa jotain toivelistalla ollutta, kuten kaksi isoa sinistä Taika-kulhoa – joista ei nyt tullut napattua kuvaa, sillä saimme kulhot pikkujoululahjaksi äipältä ja ne ovat tietysti käytössä jo. Ja jotain saatoin itsekin hankkia listalta… Mutta palataan siihen joskus toiste.

Keittiöön

Keittiön varustelu täydentyi ihanalla Polkka Jamin keittöpyyhkeellä (kiitos K-serkku!), kolmella POP designin rätillä (kiitti Sansu, olin miettinyt mistä saisin just näitä tällaisia rättejä!) sekä Marimekon mukiparilla. Siirtolapuutarha-mukeja meillä oli pari ennestäänkin, mutta ei haittaa kun tuo on noista ehdottomasti lempikuosini. Lisäksi yhdestä paketista paljastui maailman söpöin vaaleanpunainen possunuolija! Hauskaa on, että ostin syksyllä Habitaresta samaa sarjaa olevan pienen vispilän.

Herkkuja

Kun takana oli 75 päivän karkkilakko, herkut olivat enemmän kuin tervetulleita. Possusuklaita, toffeesuklaata, vähän salmiakkia… Vihreitä kuuliakin sain, mutta ne olivat kuvanottohetkellä kadonneet aikaa sitten parempiin suihin. Teevalikoimaamme pukin mukana saapuivat Clipperin appelsiinitee sekä Turun Tee ja Mausteen chai-latte punaisessa paketissa. Kuvassa on myös Desthealta saatu possulasi, meillä on samalla possukuviolla (ladies, gentlemen, pikkusika, isosika) olevia laseja ennestäänkin mutta ne ovat eri muotoisia. Desthea ei tästä siis tiennyt eli aika hassu yhteensattuma!

Muuta mukavaa

Pasilan kolmas tuotantokausi on siskolta, kaksi biisiä sisältävä levy serkkupojan omakustanne (johon itse asiassa tein kannet tuossa alkutalvesta). Kaksi hämäävän samantyylistä kynttiläjuttua ovat täysin eri yhteyksistä saatu: punainen Ristomatti Ratian Muurlalle suunnittelema Kuutamo tuli isovanhemmilta, pieni hopeinen taas paljastui työtiimin joulupaketista (tuotiin siis jokainen tietyn arvoinen paketti ja vaihdettiin niin ettei kukaan vienyt omaansa kotiin). Natuviven verigreippi setin sain inttikaverilta, setissä on käsisaippua ja -rasva. Korkokengän muotoinen pullo sangriaa on peräisin porukoiden marraskuiselta reissulta Azoreille, ja ihana räikeän oranssi läppärisuojan antoi Akkiki.

Unohdinpa kuvata pari muutakin juttua Taikojen lisäksi, ainakin Akkikilta saatu nätti riippuva tuikkusysteemi jäi ikuistamatta. Ja varmaan jotain muutakin, mun lahopää ei viime aikoina ole ollut ihan täydessä terässä. Joka tapauksessa kiitos lahjoista niille, jotka itsensä tekstistä tunnistavat! ja omista joululahjoistaan sopii toki kertoa kommenttiboksissa, lueskelen mielelläni miten pukki on teitä kaikkia muistanut vuoden 2011 jouluna. *<:o)