Tarkoitus oli julkaista nämä kuvat jo aiemmin tällä viikolla, mutta hups vain päivät katosivat johonkin. Kuten tavallista. Vaikka ei sillä, nelipäiväinen työviikko oli oikein bueno normaaliin viisipäiväiseen verrattuna. Sen pitemmittä puheitta, tässä vielä pieni kuvapläjäys vuoden ensimmäiseltä päivältä! Oltiin tosiaan pienellä porukalla maalla vuotta vaihtamassa kaveripariskunnan luona ja uuteen vuoteen herättyämme päivä kului pitkälti syömisen, pelaamisen ja laiskottelun merkeissä.

Nanna
Pate
Brunssi
Verigreippi
Jäätynyt
Uuden vuoden ensimmäinen aamu
Häivähdys aurinkoa
Väsynyt pikkukissa

Yöllä oli tullut pieni pakkanen ja päivällä aurinkokin näyttäytyi kevyesti, kerrankin tuntui edes vähän talvelta. Rakastan talvea ja pakkasia, mutta tällä kertaa koko vuodenaika on tuntunut niin epätalvimaiselta, etten oikein tiedä miten suhtautuisin. Väsyttää se ainainen pimeys ja sade ja monet plussa-asteet! Päivät lipuvat ohi eikä niistä muista oikein mitään jälkeenpäin, aivan kuin ei edes eläisi. Tänään oli ihana herätä ja huomata, että maa oli yön aikana peittynyt valkeaan puuteriin! Mittari näyttää parhaillaan viittä miinusastetta, toivottavasti ei enää hetkeen nollan yläpuolelle nousekaan. Ja paljon aurinkoisia talviviikonloppuja tänne, kiitos! (Päivisin kun pitää nököttää toimistossa niin ei valoa näy muuta kuin ikkunasta.)