Olin tosiaan viime perjantaina elämäni ensimmäisissä konemusabileissä, paikkana Prima (aka ex-Onnela, jonka sokkeloisuutta inhosin ensikäynnistä asti) ja tapahtumana Overdrive!. Harvoin jaksan työviikon päätteeksi tehdä mitään sen enempää kuin painua pehkuihin iltakymmeneltä, mutta nyt kykenin kukkumaan hereillä reippaasti yli puolilleöin.

Yours truly
Feline valoissa

Soitto alkoi heti klo 22 kun baari aukesi, me Felinen kanssa saavuimme paikalle puoli yhdentoista pintaan. Porukkaa oli siinä vaiheessa ehkä kourallinen, mutta mitä lähemmäs viisarit raksuttivat kahtatoista sitä enemmän paikka alkoi täyttyä. Ja kun ei tarvinnut sen kummemmin luovia pitkin baaria, ei muka-sokkeloisuus ollut mitenkään häiritsevää. Tanssilattia riitti.

Tommy Court b2b Aleixo R

Ensimmäinen parituntinen oli se miksi me paikalla olimme, kun DJ-pöydän takana oli tuttu kaveri. Alkuillan musiikista vastasivat herrat Tommy Court sekä Aleixo R, jotka soittivat lämmittelyksi housea ja trancea. Fanitin salaa (vai julkisestikin?) tanssilattiaa tamppaavan neidin neonkeltaista asukokonaisuutta! Toinen versio khuuleista remmihousuista nähtiin miespuolisella tamppaajalla, mustat housut neonkeltaisilla remmeillä.

Djane J7

Vuorokauden vaihtuessa vaihtui myös soittovuoro ja kuulokkeet heitti päähänsä Djane J7. Myös musiikkilaji vaihtui hardstyleen, joka oli yllättäen tällaiselle rytmitajuttomalle hytkyjälle jotenkin helpommin ymmärrettävää – välillä jopa löysin jotain rytmin tapaista hienojen muuvsieni seuraksi! Tampattiin niin tanssilattiaa kuin ns. hattuhyllyäkin runsas puolituntinen, kunnes väsymys vei (raskaan työn raatajasta) voiton ja hilpaistiin kohti yöbussia.

Kiitosta vaan siskosein tutustuttamisesta lajiin, ehdottomasti uusiksi joskus! :)

(Kuvat © Feline & Jose.)